Zdravi na kvadrat

Arhiv: Kampanja izboljševanja prehranjevanja

Vljudno vas vabimo, da se v okviru projekta Zdravi na kvadrat priključite k širši vseslovenski kampanji izboljševanja prehranjevanja zaposlenih v podjetjih predelovalne industrije. Hude bolezni današnjega časa, kot so rak, srčno-žilne bolezni ter sladkorna bolezen so posledica nezdravega življenjskega sloga. Eden izmed glavnih dejavnikov za nastanek teh bolezni je prav nezdrava in neurejena prehrana. Ponudite torej svojim zaposlenim možnost, da se na delovnem mestu prehranjujejo zdravo.

Posredujemo vam dopis za kuharje in delivce ter dopis za zaposlene, ki jih prosimo posredujte dotičnim osebam. Na povezavi vam je na voljo tudi božično-novoletni video o zdravem prehranjevanju, ki ga posredujte vsem zaposlenim, predvajate pa ga lahko tudi na interaktivnih tablah v podjetju, zlasti v jedilnicah, če je možno. 

 Posredujemo vam tudi plakate in zloženke v .pdf obliki, ki si jih lahko natisnete in obesite v jedilnico ali v kotiček za zdravje v podjetju.

Plakati: Obseg trebuha škoduje zdravju, Prehranska piramida, Uživajmo

Zloženki: Obseg trebuha škoduje zdravju, Uživajmo 

Prosimo vas, če nam po izvedeni akciji v vašem podjetju, do 10. januarja pošljete fotografijo oz. nam sporočite, kako so se zaposleni na akcijo odzvali.

Ta vseslovenska kampanja je enkratna priložnost, saj je brezplačna, gradivo vam posredujemo mi, aktivnost pa si lahko štejete pod promocijo zdravja na delovnem mestu, ki je za delodajalce zakonsko obvezna.

Če v podjetju nimate organizirane prehrane, pa vas vseeno prosimo, da kljub temu svetujete zaposlenim o zdravem načinu prehranjevanja s posredovanjem videa ter dopisa za zaposlene, saj je vsak posameznik sam najbolj odgovoren za svoje zdravje. 

V upanju, da se priključite vseslovenski kampanji izboljševanja prehranjevanja zaposlenih, vas lepo pozdravljamo ter vam želimo, da načrte za zdrave začetke v letu 2016  izpolnite že zdaj in v novo leto vstopite zdravi, dobrega počutja in brez odvečnih kilogramov!

 Ekipa projekta Zdravi na kvadrat

Fotogalerija