Zapri

GZS v projektih


Webinar: Usklajevanje službenih obveznosti in privatnega življenja med in po epidemiji

Mnogi med nami smo se trenutno znašli v situaciji, ko smo bili intenzivno vpeti v različne vloge, ki jih je bilo še bistveno težje uskladiti kot prej. Pri tem pa je ključno, da se v prvi vrsti naučimo poskrbeti zase in sebe včasih postaviti na prvo mesto. Kako to narediti, če je pri tem potrebno uskladiti še družino in službene obveznosti.

Obdobje po koncu krize nikoli ne bo več popolnoma enako kot pred krizo. V mnogih podjetjih so iznašli nove načine dela, mnogi so pri delu od doma celo bolj učinkoviti, vsi seveda ne. Potrebno bo poiskati nove možnosti in smernice pri usklajevanju, nadzoru dela od doma in usklajevanju teh delovnih obveznosti z obveznosti staršev idr.

Potrebne bodo tudi miselne spremembe in preskoki, če bomo želeli produktivnost v drugačnih razmerah obdržati ali celo izboljšati. Sledili bomo nekaterim smernicam in se skušali iz obstoječe situacije tudi česa koristnega naučiti. Pogledali bomo, kako vnesti ravnotežje v naša življenja in iz trenutne situacije potegniti najboljše za naprej.

Fotogalerija