Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt IDES - rezultati projekta

Projekt IDES - rezultati projekta

GZS je v zadnjih letih sodelovala v projektu IDES - Uvedba sistema dualnega izobraževanja in prepoznavanja njegove kakovosti. V okviru projekta je bila narejena primerjalna analiza sistemov dualnega izobraževanja, razvit je bil komunikacijski načrt za promocijo vajeništva ter komunikacijska orodja, ki bodo k temu cilju pripomogla - brošure za bodoče dijake in njihove starše, za podjetja in šole, ki bi se želele vključiti v takšen način izobraževanja. Posneti so bili tudi promocijski videi, ki si jih lahko ogledate na našem YouTube kanalu.

Zaposleni ponosni na svoje družbeno odgovorne delodajalce

V okviru projekta Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec (CDOD) je bila v maju 2022 zaključena evalvacija projekta med zaposlenimi v podjetjih, ki imajo pristopni certifikat DOD. Z njo so na Ekvilib Inštitutu, ki je poleg partnerjev GZS, ZSSS in ZDS nosilec certificiranja, želeli ugotoviti, kakšna je percepcija zaposlenih o posameznih vsebinskih kategorijah in fazah projekta CDOD. Raziskava je pokazala, da so zaposleni ponosni na pridobitev certifikata DOD in se tudi sami trudijo po najboljših močeh prispevati k družbeni odgovornosti.

Projekt IDES – uspešno zaključen

V torek, 31.05., je na Gospodarski zbornici Slovenije potekal Zaključni dogodek projekta IDES.

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Prejšnji teden je potekal partnerski sestanek na temo pričetka razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja, da bodo opolnomočeni pri svojem delu v virtualnih ekipah oz. bodo svojim zaposlenim (e-delavcem) omogočili vso za uspešno in zadovoljno opravljanje dela v virtualnih ekipah.

Projekt IDES – zaključni partnerski sestanek v Ljubljani

Po tem, ko smo zaradi pandemije morali odpovedati veliko aktivnosti v živo – se te sedaj, v času izboljšanja epidemiološke slike, vračajo v polnem zagonu. Tako smo tudi zaključni partnerski sestanek projekta IDES lahko izvedli v živo – in sicer v Ljubljani, 9. maja.

DigiER - avtomatizacija trženja

Oddelki za trženje lahko avtomatizirajo ponavljajoča se opravila, kot so trženje e-pošte, objave v družabnih medijih in celo oglaševalske kampanje, ne le zaradi učinkovitosti, temveč tudi zato, da svojim strankam zagotovijo bolj prilagojeno izkušnjo.

Priložnost za podjetnike: s preprosto prijavo do promocije na najlepši srednjeveško obarvani ulici Šutna v Kamniku

Vabimo vas k aktivnosti za revitalizacijo mesta Kamnik, pod imenom »POP- UP IZLOŽBE«. Za dobo enega meseca bomo opremili izložbe praznih prostorov v Kamniškem središču, v katerih se boste lahko podjetniki predstavili.

Že 100. prejemnik pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

Prejemnik 100. pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, katerega nosilec je Ekvilib Inštitut s partnerji GZS, ZDS, in ZSSS, je Mednarodni grafični likovni center (MGLC). Izkušnjo certificiranja so na MGLC opisali kot pozitivno in jo priporočili tudi drugim ustanovam s področja kulture in umetnosti.

DigiER - Prihodnost e-poslovanja

Projekt IDES - zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta je Latvijski nacionalni izobraževalni center (Latvija) med 06.04. in 08.04. organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.