Projektno povezovanje

Aktualne novice


3. NOVIČNIK PROJEKTA DANUBEPEERCHAINS

Predstavljamo tretji novičnik projekta DANUBEPEERCHAINS, ki se izvaja v okviru transnacionalnega programa INTERREG Danube, sofinanciranega s sredstvi Evropske unije.

S certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec uspešno nad družbene in okoljske izzive

pidemija novega koronavirusa je prinesla negativne posledice na različnih področjih in med drugim povzročila še dodatno razslojenost družbe. Delodajalci, ki so v tem času prepoznali pomen družbeno odgovornega delovanja in posebno pozornost namenili skrbi za zaposlene, so pri premagovanju teh izzivov nedvomno v veliki prednosti.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022) - PRIROČNIK ZA OSEBJE PUD

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo smo se odločili tudi za pripravo priročnika za osebje PUD.

InTraRed: Krepitev kapacitet MSP na področju poslovnih inovacij, da bi se okrepila po motnjah zaradi COVID-19

"InTraRed: MSP, pripravljena na prenos inovacij" je evropski projekt Erasmus+, katerega namen je podpreti lastnike podjetij in funkcijske vodje skupin v sektorju MSP pri pridobivanju potrebnih znanj in kompetenc na področju upravljanja inovacij

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)

Dokončno oblikovanje vprašanj orodja za samoocenjevanje in stresni test.

Projekt VIRTUAL TEAMS - Erasmus+

Cilji projekta Virtual Teams vključujejo razvoj ustreznih kompetenc vodij ekip za boljše upravljanje dobrega počutja in produktivnosti virtualnih ekip.

Projekt WBL GOES VIRTUAL (Erasmus+)

ThinkTwice!, Erasmus+, KA2, 1/9/2020-31/8/2022

V okviru projekta ThinkTwice!, ki se izvaja v okviru programa Erasmus +, želimo organizacijam na lokalni, regionalni, nacionalni in evropski ravni omogočiti, da kritično analizirajo lastne delovne prakse in rutine, jih ponovno preučijo ob upoštevanju zelenih alternativ in na koncu vzpostavijo dobro prakso ter tako dajo zgled trajnostnega upravljanja tudi drugim organizacijam. Z željo po razvoju dobrih praksah ekološkega trajnostnega vodenja projektov, smo ustvarili zakladnico dobrih praks, ki vas bo navdihnila pri iskanju rešitev v vaši lastni organizaciji in vam zagotovila dovolj informacij, da se boste lahko zavestno odločali.