Zapri

GZS v projektih


PROJEKT NAPREJ - JANUAR 2021

PROJEKT NAPREJ - JANUAR 2021

PROJEKT NAPREJ - DECEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - DECEMBER 2020

Znani prvi prejemniki pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

14 podjetij, več kot 2400 zaposlenih in 349 načrtovanih ukrepov s področja družbene odgovornosti do zaposlenih – Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec brezplačen za nove prijavitelje.

PROJEKT NAPREJ - NOVEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - NOVEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - OKTOBER 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - OKTOBER 2020

Brezplačno do certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

»Družbeno odgovoren delodajalec omogoča izobraževanje vsem zaposlenim in podpira medgeneracijsko sodelovanje,« pravi Dušan Nađ, strokovnjak za kakovost v Pomgradu. »Prav tako prisluhne potrebam zaposlenih ter ceni njihovo dobro počutje in zadovoljstvo,« dodaja Tanja Kek, svetovalna delavka iz BIC Ljubljana. »Skrbi za to, da lahko zaposleni uspešno dobro usklajujejo svojo zasebno življenje s službenim, poskrbi za udobno in varno delovno mesto, ne zahteva dolgih delovnih nadur in skrbi za varno delovno okolje,« še izpostavljajo zaposleni iz drugih podjetij, ki v novem ozaveščevalnem videu o certifikatu Družbeno odgovoren delodajalec nagovarjajo delodajalce s svojimi pogledi na družbeno odgovornost.

Z geslom Vsi zmagujemo, ko sodelujemo nad medgeneracijske stereotipe na delovnem mestu

V tem tednu se je začela nova komunikacijska kampanja pod geslom Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, ki jo podpiramo tudi v Gospodarski zbornici Slovenije. Kampanja bo potekala do konca leta 2022 in bo z raznolikimi aktivnostmi spodbujala zmanjševanje in odpravljanje medgeneracijskih stereotipov ter medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu.

PROJEKT NAPREJ - AVGUST 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - avgust 2020

PROJEKT NAPREJ - JULIJ 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - julij 2020

PROJEKT NAPREJ - JUNIJ 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - junij 2020