Zapri
Arhiv
Pet let uspešnega delovanja partnerstva na področju trajnostne pridelave hrane SKUPAJ Z ZNANJEM ZA PRIHODNOST
Datum novice:
27. avgust 2022
490 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
ODPORNOST, TRAJNOST, TRENDI IN INOVACIJE KOT GLAVNE TEME PEKARSKEGA KONGRESA NA BLEDU
Datum novice:
20. julij 2022
389 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Kako spremeniti družbene norme in zmanjšati zavrženo hrano v gospodinjstvih
Datum novice:
13. julij 2022
349 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Poletna šola EIT Food
Datum novice:
20. junij 2022
410 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Ustanovljeno nacionalno stičišče za senzorične raziskave živil
Datum novice:
16. junij 2022
746 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Odprte priložnosti in aktivnosti v sklopu EIT Food
Datum novice:
3. junij 2022
405 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nagrajenih 21 piv odlične kakovosti
Datum novice:
16. maj 2022
814 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Javni razpis za okrevanje in odpornost s pilotno-demonstracijskimi projekti
Datum novice:
19. april 2022
406 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
RAZPIS: 2. senzorično ocenjevanje piva
Datum novice:
28. marec 2022
652 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
S pametnim kmetijstvom do trajnostne družbe
Datum novice:
22. marec 2022
645 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nazaj
1
2
...
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
...
28
29
Naprej