O SRIP HRANA
SRIP HRANA
Partnerji
Akcijski načrt
Članstvo
Prednosti članstva
Pristopna izjava
Področja
Novice
Dogodki
English
About SRIP HRANA
Smart Specialization Strategy
SRIP HRANA partnership
Funding
SRIP HRANA
O SRIP HRANA
SRIP HRANA
Partnerji projekta
Akcijski načrt
Članstvo
Prednosti članstva
Pristopna izjava
Področja
Novice
Dogodki
English
About SRIP HRANA
Smart Specialization Strategy
SRIP HRANA partnership
Funding
Arhiv
SRIP HRANA
>
Arhiv
Kako spremeniti družbene norme in zmanjšati zavrženo hrano v gospodinjstvih
Datum novice:
13. julij 2022
791 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Poletna šola EIT Food
Datum novice:
20. junij 2022
808 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Ustanovljeno nacionalno stičišče za senzorične raziskave živil
Datum novice:
16. junij 2022
1349 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Odprte priložnosti in aktivnosti v sklopu EIT Food
Datum novice:
3. junij 2022
765 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nagrajenih 21 piv odlične kakovosti
Datum novice:
16. maj 2022
1386 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Javni razpis za okrevanje in odpornost s pilotno-demonstracijskimi projekti
Datum novice:
19. april 2022
716 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
RAZPIS: 2. senzorično ocenjevanje piva
Datum novice:
28. marec 2022
1116 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
S pametnim kmetijstvom do trajnostne družbe
Datum novice:
22. marec 2022
1109 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Novi razpisi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo
Datum novice:
8. marec 2022
801 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Anketa o izobraževalnih modulih s področja trajnosti
Datum novice:
7. marec 2022
819 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nazaj
1
2
...
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
...
31
32
Naprej