Partnerstvo
SRIP HRANA
Partnerji
Akcijski načrt
Članstvo
Prednosti članstva
Pristopna izjava
Področja
Novice
Dogodki
Javni razpisi
English
About SRIP HRANA
Smart Specialization Strategy
SRIP HRANA partnership
Action plan
Ingredients and sustainable use of resources
Smart process planning and process control
Advanced equipment and technologies for sustainable food production and food processing
Hygiene, safety and quality of food
Food, nutrition and consumer
Horizontal activities
Funding
SRIP HRANA
Partnerstvo
SRIP HRANA
Partnerji projekta
Akcijski načrt
Članstvo
Prednosti članstva
Pristopna izjava
Področja
Novice
Dogodki
Javni razpisi
English
About SRIP HRANA
Smart Specialization Strategy
SRIP HRANA partnership
Action plan
Ingredients and sustainable use of resources
Smart process planning and process control
Advanced equipment and technologies for sustainable food production and food processing
Hygiene, safety and quality of food
Food, nutrition and consumer
Horizontal activities
Funding
Arhiv
SRIP HRANA
>
Arhiv
Anketa na temo ostankov obrokov
Datum novice:
12. januar 2024
347 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Povečanje učinkovitosti in konkurenčnosti ekološke pridelave poljščin - zaključna konferenca projekta ECOBREED
Datum novice:
12. januar 2024
317 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Dan najboljše prakse 2024
Datum novice:
10. januar 2024
320 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Prehod na trajnostno varstvo rastlin v kmetijstvu – dobre prakse
Datum novice:
8. januar 2024
434 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Novosti na področju izvajanja znanstvenoraziskovalne dejavnosti
Datum novice:
7. december 2023
506 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Rezultati projekta Naj hlev
Datum novice:
7. december 2023
361 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Odprte priložnosti in aktivnosti v sklopu EIT Food (december 2023)
Datum novice:
7. december 2023
423 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Vabilo mentorjem in strokovnjakom za sodelovanje v NATO pospeševalniku DIANA
Datum novice:
5. december 2023
415 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Vprašalnik na temo identifikacije dejavnikov, ki ovirajo oziroma spodbujajo uporabo inovativnih novih živil, ki temeljijo na novih virih beljakovin
Datum novice:
4. december 2023
319 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Brezplačne delavnice o urejanju podatkov o sestavi živil v orodju NutriBase
Datum novice:
29. november 2023
335 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nazaj
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
Naprej