GZS v projektih


PROJEKT NAPREJ April 2021

PROJEKT NAPREJ April 2021

ESSA za novo rešitev poklicnega izobraževanja in usposabljanja po vsej EU

Po pozivu Evropske komisije bo 26 partnerjev Evropske zveze za programske spretnosti (ESSA), med njimi tudi IKT-horizontalna mreža, skupaj oblikovalo in izvajalo novo strategijo programskih veščin in učni načrt poklicnega izobraževanja in usposabljanja za Evropo, ki bo odpravil sedanje in prihodnje pomanjkanje znanj in spretnosti v evropskem programskem sektorju, kar bo spodbudilo rast programske opreme v Evropi.

PROJEKT NAPREJ - MAREC 2021

PROJEKT NAPREJ - MAREC 2021

PROJEKT NAPREJ - FEBRUAR 2021

PROJEKT NAPREJ - FEBRUAR 2021

Brezplačno do mednarodno priznanega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

Objavljen je Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve pristopnega certifikata »Družbeno odgovoren delodajalec« iz sredstev Evropskega socialnega sklada v letu 2021. S sredstvi javnega poziva bo lahko 100 podjetij in organizacij brezplačno prejelo pristopni certifikat za izbrano področje certificiranja ali krovni certifikat, ki vključuje vsa štiri področja. Tako se lahko pridružijo 68 podjetjem in organizacijam, ki so že stopila na pot sistematične ureditve družbene odgovornosti do zaposlenih s pristopom k certifikatu. Ta je konec leta 2020 pridobil mednarodno veljavo, saj je postal del mednarodnega meta standarda Global Sustainable Enterprise Standard. Podrobnosti o certifikatu in postopku certificiranja bodo nosilci predstavili na spletnem seminarju z naslovom »Kako do certifikata Družbeno odgovoren delodajalec v letu 2021«.

PROJEKT NAPREJ - JANUAR 2021

PROJEKT NAPREJ - JANUAR 2021

PROJEKT NAPREJ - DECEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - DECEMBER 2020

Znani prvi prejemniki pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

14 podjetij, več kot 2400 zaposlenih in 349 načrtovanih ukrepov s področja družbene odgovornosti do zaposlenih – Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec brezplačen za nove prijavitelje.

PROJEKT NAPREJ - NOVEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - NOVEMBER 2020

PROJEKT NAPREJ - OKTOBER 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - OKTOBER 2020