GZS v projektih


PROJEKT NAPREJ - OKTOBER 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - OKTOBER 2020

Brezplačno do certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

»Družbeno odgovoren delodajalec omogoča izobraževanje vsem zaposlenim in podpira medgeneracijsko sodelovanje,« pravi Dušan Nađ, strokovnjak za kakovost v Pomgradu. »Prav tako prisluhne potrebam zaposlenih ter ceni njihovo dobro počutje in zadovoljstvo,« dodaja Tanja Kek, svetovalna delavka iz BIC Ljubljana. »Skrbi za to, da lahko zaposleni uspešno dobro usklajujejo svojo zasebno življenje s službenim, poskrbi za udobno in varno delovno mesto, ne zahteva dolgih delovnih nadur in skrbi za varno delovno okolje,« še izpostavljajo zaposleni iz drugih podjetij, ki v novem ozaveščevalnem videu o certifikatu Družbeno odgovoren delodajalec nagovarjajo delodajalce s svojimi pogledi na družbeno odgovornost.

Z geslom Vsi zmagujemo, ko sodelujemo nad medgeneracijske stereotipe na delovnem mestu

V tem tednu se je začela nova komunikacijska kampanja pod geslom Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, ki jo podpiramo tudi v Gospodarski zbornici Slovenije. Kampanja bo potekala do konca leta 2022 in bo z raznolikimi aktivnostmi spodbujala zmanjševanje in odpravljanje medgeneracijskih stereotipov ter medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu.

PROJEKT NAPREJ - AVGUST 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - avgust 2020

PROJEKT NAPREJ - JULIJ 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - julij 2020

PROJEKT NAPREJ - JUNIJ 2020

Aktualne novice projekta NAPREJ - junij 2020

ČAS ZA INOVACIJO

WEBINAR »SERVICE DESIGN« ali »STORITVENO OBLIKOVANJE/NAČRTOVANJE« - Vabimo vas na brezplačen webinar, kjer vam bodo strokovnjaki s področja storitvenega oblikovanja predstavili, kaj pomeni »servitization« ali »storitvenizacija«, kako načrtovati storitve in produkte, da bodo uporabniku prijazni in prilagojeni njihovim zahtevam.

Webinar: Usklajevanje službenih obveznosti in privatnega življenja med in po epidemiji

Ravnovesje med zasebnim in službenim kot ključ za duševno zdravje zaposlenih

Webinar: Ohranjanje dobrih odnosov na delovnem mestu skozi različne komunikacijske kanale

Odnosi – zaupanje in komunikacija skozi različne načine dela

Webinar: Kako preživeti in se uspešno spoprijeti s posledicami epidemije v delovnem okolju?

Na prvem izmed treh webinarjev o psihosocialni podpori zaposlenim in delodajalcem v času epidemije boste poznali nekatere psihološke značilnosti vpliva socialne izolacije v času epidemije na občutenje in percepcijo ter vedenje ljudi skozi prizmo skrbi za duševno zdravje zaposlenih.