Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: 4 regionalne podelitve priznanj za najboljše inovacije v tem tednu –podeljenih še 22 zlatih regionalnih priznanj

V Posavju, na Dolenjskem in v Beli Krajini, v Zasavji in Podravju so območne in regionalne gospodarske zbornice v tem tednu proglasile najboljše inovacije in inovatorje ter jim podelile priznanja.

Arhiv: Podelitev priznanj podravske regije za inovacije 2016

Trije zlati inovatorji Podravja v nacionalni izbor

Arhiv: Dan inovativnosti in podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2016

Podeljenih je bilo 12 zlatih priznanj, 13 srebrnih, 2 bronasti priznanji in 4 priznanja. Šest najbolje uvrščenih inovacij bo GZDBK posredovala na izbor za najboljše inovacije na nacionalni ravni, katerim bodo priznanja podeljena 21. septembra.

Arhiv: Znani prejemniki priznanj za najboljše inovacije regije Posavje za leto 2016

Krško, 6. junija 2016 - GZS Območna zbornica Posavje, Krško je letos že nagradila najboljše inovacije v regiji. Podelila je 2 zlati, 5 srebrnih, tri 3 bronasta priznanja. Najbolje ocenjeni inovaciji bosta kandidirale za priznanja na nacionalni ravni, ki bodo podeljena v okviru Dneva inovativnosti 21. septembra.

Arhiv: Inovativna Gorenjska

Arhiv: Inovacije v SAŠA regiji ostajajo na visokem kakovostnem nivoju

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ) je 17. zapored podelila priznanja najboljšim inovacijskim predlogom, ki so bili prijavljeni na tokratni razpis na območju SAŠA regije. Podeljena so bila 4 zlata, 7 srebrnih in dve bronasti priznanji, tri najbolje ocenjene inovacije pa napredujejo na nacionalno ocenjevanje v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: Možnosti financiranja uporabe zelo zmogljivega računalništva za MSP

Vabimo vas na predstavitev možnosti financiranja uporabe zelo zmogljivega računalništva (HPC) za mala in srednja podjetja (MSP) v sklopu projekta Fortissimo 2, ki bo potekala 26. aprila 2016 med 10.00 in 13.00 uro na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva 13, Ljubljana), dvorana F (medetaža).

Arhiv: Konferenca o evropskem patentu z enotnim učinkom

 

Konferenco organizira URSIL v sodelovanju z EPO in s podporo GZS v Ljubljani 5. 5. 2016