Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: Dan inovativnosti s podelitvijo priznanj najboljšim inovacijam Savinjsko-šaleške regije

Na letošnji razpis Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice (SŠGZ) za najboljše inovacije v SAŠA regiji je prispelo 12 prijav, pod katere se je podpisalo 8 podjetij oziroma prijavite-ljev. Komisija za ocenjevanje inovacij pri SŠGZ je dodelila 6 zlatih, 5 srebrnih in 1 brona-sto priznanje.

Arhiv: Dan inovativnosti s podelitvijo priznanj najboljšim inovacijam celjske regije 2017

Arhiv: Dan inovativnosti s podelitvijo priznanj najboljšim inovacijam celjske regije 2017

Podelili smo priznanja najboljšim inovacijam v regiji. Na nacionalni nivo se uvrstita najvišje uvrščeni inovaciji podjetja Bosio d.o.o. "Avtomatizirana linija z izotermalno komoro za žarjenje odkovkov PP-T 8/950" in podjetja Cetis d.d. "Vezava polikarbonatne podatkovne strani v E-potni list".

Arhiv: Dan inovativnosti 2017

Najavljamo

 

Arhiv: Razpis programa BBI

11.4.2017 je bil objavljen je razpis v okviru programa BBI (BioBased Industries)

Arhiv: Poziv za sodelovanje slovenskih MSP v programu E!nnoVest

Mednarodna EUREKA mreža je oblikovala program E!nnoVest, katerega cilj je izboljšanje zavedanja MSPjev o investicijski ponudbi, njihove kvalitete in stopnje njihove investicijske pripravljenosti in po drugi strani promocija MSPjev mednarodnim investitorjem.

Dance osvojili   s sovami in ptički

Dance osvojili s sovami in ptički

Družinsko podjetje Gabrovšek-Grča je danske kupce navdušilo z okrasnimi sovami in ptički, narejenimi iz lesa. Posel, do katerega je pomagala GZS, prinaša spremembe v proizvodnji.