Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: Pravilnik "GZS inovacije"

Arhiv: Biopolimeri SO poslovna priložnost!

Kaj v resnici prinašajo biopolimeri? Kaj se z njimi dogaja v slovenskem gospodarstvu in kakšne so priložnosti v prihodnosti boste spoznali na tematski konferenci Poly4emi. Na konferenci boste imeli priložnost sodelovati pri iskanju poslovnih rešitev na že prepoznane biopolimerne izzive s področja turizma. Izbrani izziv bo za implementacijo rešitve prejel Poly4emi vavčer v vrednosti 3000 eur!

Arhiv: Regionalni razpisi za inovacije 2016

Potegujte se za Priznanje za najboljšo inovacijo 2016!

Arhiv: Ponovitev info dneva za razpis RRI

Arhiv: PRINCIPI RAZVOJA USPEŠNEGA RAZVOJNEGA PROJEKTA (H2020) - Instrument za MSP

PONOVITEV USPEŠNE DELAVNICE: IZ SERIJE VIRI FINANCIRANJA (OBZORJE H2020) DATUM: 30.3.2016 od 9.30 ure dalje Prostori GZS.

Arhiv: Poly4emi poziv k naboru družbenih izzivov s področja okolja in novih virov za biomateriale

Zanima nas, kateri odpadki vas najbolj motijo. Zanima nas, kako bi vi ravnali s temi odpadki? Zanima nas, kaj bi vi naredili s temi odpadki? Za kaj bi jih uporabili? Kako bi jih zmanjšali?

Arhiv: PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVO do 8. 4. 2016 - OBJAVA JAVNEGA RAZPISA ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V GORIŠKI REGIJI ZA LETO 2016

Objavljamo JAVNI RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V GORIŠKI REGIJI ZA LETO 2016 in vabimo vse zainteresirane javnosti iz Goriške regije, da prijavite vaše inovacije. Javni razpis poteka na osnovi Pravilnika o podeljevanju priznanj GZS za inovacije v Goriški regiji do 8. 4. 2016.

Arhiv: Objavljen javni razpis za "RRI v verigah in mrežah vrednosti"

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo sta v 29. januarja 2016 (Uradni list št. 6/2016, st. 150) objavila prvi skupni javni razpis v okviru Strategije pametne specializacije v skupni vrednosti 67 milijonov evrov. Cilj razpisa je povezati znanost, raziskovanje in gospodarstvo, namenjen pa je spodbujanju izvajanja raziskovalno-razvojnih in inovacijskih programov oz. projektov konzorcijev oz. podjetij za razvoj novih produktov, storitev, procesov in novih tehnologij na prednostnih področjih S4.

Arhiv: Gradivo z info dneva Programa Eurostars

MGRT je konec januarja 2016 objavil razpis programa Eurostars.