Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: Regionalni razpisi za inovacije 2016

Potegujte se za Priznanje za najboljšo inovacijo 2016!

Arhiv: Ponovitev info dneva za razpis RRI

Arhiv: PRINCIPI RAZVOJA USPEŠNEGA RAZVOJNEGA PROJEKTA (H2020) - Instrument za MSP

PONOVITEV USPEŠNE DELAVNICE: IZ SERIJE VIRI FINANCIRANJA (OBZORJE H2020) DATUM: 30.3.2016 od 9.30 ure dalje Prostori GZS.

Arhiv: Poly4emi poziv k naboru družbenih izzivov s področja okolja in novih virov za biomateriale

Zanima nas, kateri odpadki vas najbolj motijo. Zanima nas, kako bi vi ravnali s temi odpadki? Zanima nas, kaj bi vi naredili s temi odpadki? Za kaj bi jih uporabili? Kako bi jih zmanjšali?

Arhiv: PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVO do 8. 4. 2016 - OBJAVA JAVNEGA RAZPISA ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V GORIŠKI REGIJI ZA LETO 2016

Objavljamo JAVNI RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V GORIŠKI REGIJI ZA LETO 2016 in vabimo vse zainteresirane javnosti iz Goriške regije, da prijavite vaše inovacije. Javni razpis poteka na osnovi Pravilnika o podeljevanju priznanj GZS za inovacije v Goriški regiji do 8. 4. 2016.

Arhiv: Objavljen javni razpis za "RRI v verigah in mrežah vrednosti"

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo sta v 29. januarja 2016 (Uradni list št. 6/2016, st. 150) objavila prvi skupni javni razpis v okviru Strategije pametne specializacije v skupni vrednosti 67 milijonov evrov. Cilj razpisa je povezati znanost, raziskovanje in gospodarstvo, namenjen pa je spodbujanju izvajanja raziskovalno-razvojnih in inovacijskih programov oz. projektov konzorcijev oz. podjetij za razvoj novih produktov, storitev, procesov in novih tehnologij na prednostnih področjih S4.

Arhiv: Gradivo z info dneva Programa Eurostars

MGRT je konec januarja 2016 objavil razpis programa Eurostars.

Arhiv: Javno posvetovanje glede posodobitve pravnega okvira EU za uveljavljanje pravic intelektualne lastnine

Evropska komisija je objavila povabilo k sodelovanju v javnem posvetovanju o potrebi posodobitve pravnega okvira za uveljavljanje pravic intelektualne lastnine. S posvetovanjem želi Komisija pridobiti stališča vseh zainteresiranih (zlasti imetnikov pravic, sodstva in pravnih strokovnjakov, posrednikov, državnih organov ter državljanov, potrošnikov in civilne družbe) o tem, ali pravila za uveljavljanje pravic intelektualne lastnine še vedno ustrezajo svojemu namenu.

Arhiv: INFORMATIVNI DAN SKUPNEGA RAZISKOVALNEGA SREDIŠČA EVROPSKE KOMISIJE (JRC EC)

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Skupno raziskovalno središče Evropske Komisije v novembru organizirata informativni dan Skupnega raziskovalnega središča na temo spodbujanja sodelovanja s slovenskimi deležniki.