Novice


Arhiv: Zbornica elektronske in elektroindustrije na sejmu IFAM 2020

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je med 11. in 13.2. potekal sejem IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS & ICT4 Industry 2020. Na sejmu smo bili prisotni tudi iz Gospodarske zbornice Slovenija, saj smo želeli podati podjetjem čim več koristnih informacij. Na naši stojnici smo osveščali katere storitve nudimo gospodarstvu in kakšne so prednosti ter ugodnosti članstva v GZS.

Podjetjem smo predstavljali, kako pomembno je za njih, da proizvodne procese čim prej organizirajo po načelih kot jih narekuje industrija 4.0. Ponudili smo jim tudi možnost, da v okviru mednarodnega projekta 4Steps pridobijo oceno nivoja tehnološke zrelosti, na podlagi katere lahko izvedejo ustrezne ukrepe. Med drugim tudi, da jim lahko ustrezen način digitalizacije tehničnih izdelkov pomaga izboljšati prodajo.

Zbornica elektronske in elektro industrije je prvi dan sejma izvedla tudi okroglo mizo z razpravo na temo razvojne perspektive elektroindustrije v Sloveniji in regiji. Udeležili so se je predstavniki iz gospodarstva, institucij znanja, RR in državnih institucij.

 Za več informacij o aktivnostih in projektih nam pišite na zee@gzs.si iz z veseljem vam bomo pomagali.

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.