Novice


Arhiv: Možnosti sodelovanja z Evropsko vesoljsko agencijo

Člane Zbornice elektronske in elektroindustrije obveščamo, da obstajajo možnosti sodelovanja z z Evropsko vesoljsko agencijo (European Space Agency - ESA) preko različnih programov, kjer je poseben poudarek na visoko specializiranih izdelkih in storitvah. Vljudno vabljeni na predstavitev dveh programov, kjer boste spoznali možnosti sodelovanja z ESA ter mreženje s predstavniki ESA:

1. Predstavitev GSTP - programa splošnih tehnologij 

Dne 5. in 6. 4. 2023 je predviden obisk delegacije ESA v Ljubljani (Udo Becker, Matthew Bullock, Noelia Peinado) s  področja razvoja splošnih tehnologij (GSTP).
Predstavitev programa GSTP, bo potekala v sredo, 5. aprila 2023 od 10:00 do 12:00 v prostorih MGTŠ, Kotnikova 5, Ljubljana (sejna soba 2. nadstropje).

Prijave na space.mgts@gov.si, bilateralni sestanki, ki bodo potekali 5. aprila popoldne in 6. aprila, zaradi zasedenosti niso več možni.




2. Predstavitev osnutka nacionalne vesoljske strategije

13. 4. 2023 ob 10.00 bo v dvorani Orhideja, Eurostars uHotel, Miklošičeva cesta 3, Ljubljana potekala predstavitev osnutka nacionalne vesoljske strategije. Predstavitev bo potekala v angleščini. Vabljeni ste, da se udeležite predstavitev.

Besedilo osnutka strategije bomo objavili naknadno.

Vašo udeležbo potrdite na naslov space.mgts@gov.si do torka, 11. 4. 2023.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.