Novice


Arhiv: Vabilo za prijavo prispevka za delavnico »Usmerjenosti proizvodnje glede na povpraševanje«

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav v četrtek 8. marca 2012 v podjetju BSH HIŠNI APARATI d.o.o. Nazarje organizira delavnico z nosilno temo »Usmerjenost proizvodnje glede na povpraševanje«.

V prvem delu bodo strokovnjaki iz podjetja gostitelja predstavili nosilno temo ter tudi rešitve v praksi, to je v njihovi proizvodnji. V drugem delu načrtujemo predstavitev najboljših praks v okviru nosilne teme delavnice iz ostalih zainteresiranih podjetij, zato razpisujemo poziv za sodelovanje.

Vsebinsko naj prispevki obsegajo predstavitev dobre prakse uporabe metod, orodij in tehnik, ki so lahko enake naboru, ki jih v okviru nosilne teme uporablja BSH (seznam na prijavnici) ali podobne.

Prispevki naj bodo oblikovani tako, da njihova predstavitev traja 15 minut ali 30 minut, 5 minut pa naj bo predvideno za odgovore na vprašanja. Prispevek oziroma gradivo naj bo v »power point« obliki. Posredovanje gradiv organizatorju pred delavnico ni obvezno, je pa zaželeno.

Gradiva bodo v elektronski obliki razdeljena vsem udeležencem delavnice, dostopna pa bodo tudi članstvu sekcije na zaprti spletni (pod)strani sekcije. Gradiva, predstavljena na delavnici, bodo namenjena izključno udeležencem delavnice in podjetjem - članom sekcije, zato eksterna uporaba ali  posredovanje tretjim osebam - razen ob dovoljenju avtorja – ne bo dovoljena.

Avtorji prispevkov imajo pri kotizaciji  popust.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.