Novice


Arhiv: Najava seminarja Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE)  najavlja nadaljevanje seminarja Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU, izvedenega v decembru 2014. Seminar bo

 

v sredo 6.5.2015 na GZS v Ljubljani s pričetkom ob 9. uri, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, v dvorani C.

 

Nadaljevalni seminar bo razdeljen na tri sklope:

·         Uvodni splošni del: na kratko bodo povzete informacije, podane na prvem seminarju ter  dopolnjene z aktualnimi novostmi. Predstavljene bodo s strani Direktorata za notranji trg MGRT ter Zbornice elektronske in elektroindustrije GZS.

·         Osrednji del, prva tema:  posvečena bo tržnem nadzoru oz. praksam tržnega nadzora, novostim, ki jih prinaša novi zakonodajni okvir v zvezi s tem in same prakse  oz. načrti nadzora po novem. Tema bo predstavljena s strani Tržnega inšpektorata RS.

·         Osrednji del, druga tema: umestitev akreditacije v novi zakonodajni okvir s poudarkom na uporabnih informacijah za proizvodna podjetja, ki se z akreditacijo srečujejo posredno preko organov za ocenjevanje skladnosti. Tema bo predstavljena s strani Slovenske akreditacije.

Seminar bo predvidoma trajal do 13. ure. Podrobnosti s končnim programom bomo objavili dva tedna pred izvedbo. Prijavite se na marjan.rihar@gzs.si ali po telefonu 01 58 98 302.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.