Novice


Arhiv: Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. išče partnerja

Spoštovani,

Prejeli smo povpraševanje poljskega podjetja LC Sp.z.o.o. s sedežem v Krakowu, ki bi lahko bilo zanimivo za proizvajalce iz sektorja elektroindustrije. V nadaljevanju posredujemo vsebino povpraševanja in predlagamo, da jo objavite na Izvoznem oknu oz. da jo GZS - zbornica elektronske in elektroindustrije, posreduje zainteresiranim članom.

Povpraševanje:

Podjetje LC Sp.z.o.o. s sedežem v Krakovu ima že več kot 15 let izkušenj na področju kot uvoznik in distributer široke palete električne modularne opreme, kot so stikala z nadtokovno zaščito in stikala na diferenčni tok, prenapetostni odvodniki, kontaktorji, števci, itd. V zadnjih treh letih je podjetje svojo ponudbo razširilo še na svetlobne vire in svetilke z LED tehnologijo in indukcijo.

Razvojni načrt podjetja vključuje razširitev ponudbe tudi na stikalne plošče in električne škatle iz kovine in plastike. Podjetje išče evropskega proizvajalca takih proizvodov z namenom vzpostavitve dolgoročnega sodelovanja.

K sodelovanju vabijo tudi slovenska podjetja, ki imajo v svoji ponudbi tovrstne izdelke in si želijo pridobiti zanesljivega partnerja na Poljskem.

(op. Kot primer proizvodov, za uvoz in distribucijo katerih so zainteresirani, so s strani podjetja LC Sp.z.o.o. navedli povezavo na spletne strani enega od poljskih proizvajalcev tovrstnih izdelkov: http://sabaj.info/en/.)

Predlagamo, da se zainteresirana podjetja za podrobnejše informacije glede možnega sodelovanja, obrnejo neposredno na predstavnika podjetja.

LC Sp.z.o.o.
Kraków, ul. Grzegórecka 79
T: +48 12 378 42 20
GSM: + 48 502 087 151
e-mail: office@lcpoland.com
www.lcpoland.com
Kontaktna oseba: Waldemar Madura, komercialni direktor (waldemar.madura@lcpoland.com)

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.