Novice


Arhiv: NAJHITREJŠA POT DO DIGITALIZACIJE IZDELKOV

ETIM delavnica 1-2020 Zbornica elektronske in elektroindustrije

Na delavnici bodo predstavljene ključne prednosti digitalizacije tehničnih izdelkov. Odgovorili pa bomo tudi na ključno vprašanje - zakaj je tako pomembno sprejeti pravilen način izvedbe procesa t. i. "digitalne transformacije" tehničnih izdelkov.

 

Predstavili vam bomo tudi način, kako si lahko skrajšate čas in poenostavite vstop v mednarodne trge, za katere je bilo v preteklosti potrebno vložiti veliko časa, predvsem pa denarja.

 

Podjetje HERMI d.o.o. se je soočilo s tovrstnimi težavami, zato so se odločili, da poiščejo ustrezne rešitve. Predstavili vam bodo, kako si je to podjetje z izvedbo procesa digitalizacije tehničnih izdelkov po ETIM standardu omogočilo vstop na želene trge ter našlo pot do novih kupcev.

 

Vavčerji so vzpodbuda za sofinanciranje digitalizacije s čemer se poveča konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Digitalna preobrazba v podjetju predstavlja investicijo za nove priložnosti. Udeležencem dogodka bo DIH Slovenija podal posebne informacije na katerem področju lahko izkoristie pakete za vzpodbujanje digitalizacije. 

 

Če razmišljate o spremembah v svojem poslovanju, si želite vstopiti na nove trge in iščete neizkoriščene prodajne kanale, potem je ta delavnica prava izbira.

Dodatne informacije:

Mitja Virant, strokovni sodelavec ETIM Slovenija

T: 01 5898 303, E: mitja.virant@gzs.si

 

Prijava na dogodek:

Na dogodek se prijavite preko elektronske prijave najpozneje do petka 10.7.2020.Število mest je omejeno.

 

Kotizacija:

- člani ETIM Slovenija (brezplačno),

- člani ZEE (40 Eur),
- člani GZS (50 Eur),

- nečlani (65 Eur).

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.