Novice


Arhiv: 4. redna seja Upravnega odbora ZEE

UO ETI Izlake Zbornica elektronske in elektroindustrije

V Zbornici elektronske in elektroindustrije želimo vzpostaviti predvsem še trdnejše sodelovanje in medsebojno povezanost podjetij iz te panoge. S tem razlogom je bila dne 10. junija 2020 izvedena 4. redna seja upravnega odbora v podjetju Eti Elektroelement d.o.o.

 

 

 

Člani upravnega odbora so ob tej priložnosti imeli možnost spoznati gostujoče podjetje, katero je izvedlo topel sprejem in predstavitev. Nato je bil organiziran ogled proizvodnje in posameznih procesov z namenom, da se udeleženci seznanijo in poiščejo sinergije za medsebojno sodelovanje. V Eti Elektroelement so s ponosom pokazali tudi njihovo zadnjo večjo pridobitev, katera je nova proizvodna hala. Prav do mala vsi so si z velikim navdušenjem ogledali v tej hali nameščeno avtomatizirano linijo.

 

 

Ob zaključku ogleda je Aljoša Bagola za popestritev in med drugim vsem v razmislek skozi svojo zgodbo doživetja predstavil knjigo »Kako izgoreti«.

Nato se je nadaljevala seja upravnega odbora Zbornice elektronske in elektroindustrije po dnevnem redu. Vsi člani so bili enotnega mnenja, da se naslednja seja ravno tako organizira v enem izmed podjetij, saj se je v Izlakah porajalo kar nekaj idej o medsebojnem sodelovanju.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.