Novice


Arhiv: Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU - III

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE) pripravlja tretje nadaljevanje seminarja Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU.

Arhiv: Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. išče partnerja

Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. s sedežem v Krakowu k sodelovanju vabijo slovenska podjetja, ki imajo v svoji ponudbi stikalne plošče in električne škatle iz kovine in plastike.

Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

Arhiv: Ni stalnih izboljšav brez zgledov

Arhiv: Uredba IED, napotki za zavezance, vloga, ocena onesnaženosti in izhodiščno poročilo

V sodelovanju z MOP, ARSO in izvajalci, ki imajo izkušnje na področju monitoringov in preverjanju tehničnih ukrepov s področja skladiščenja nevarnih tekočin, vas vljudno vabimo na konferenco, kjer se bomo seznanili s zakonodajnim okvirom, postopki ARSO ter zahtevami in dilemami s katerimi se soočajo zavezanci skupaj z izvajalci storitev monitoringov in tehničnih preverjanj. Ker se pri izvajanju novih predpisov poraja veliko nejasnosti in vprašanj bosta dva obsežna sklopa konferenca posvečena vašim vprašanjem z vidika skladnosti z novimi zahtevami, upravnimi postopki in kako se le ti prepletajo in povezujejo z obstoječimi dovoljenji in ukrepi, ki jih le ti narekujejo!

Arhiv: OEEO: novi cilji zbiranja in predelave, spremembe pri izvajanju razširjene odgovornosti proizvajalcev EEO

8. avgusta 2015 je začela veljati nova Uredba o odpadni električni in elektronski opremi (Ur. list RS, št.55/2015), pri čemer se ◾členi, ki se nanašajo na čezmejno pošiljanje rabljene električne in elektronske opreme začnejo uporabljati 1. septembra 2015, ◾členi, ki določajo, da se predelava odpadne električne in elektronske opreme (OEEO) mora izvajati v skladu s splošnimi zahtevami za obdelavo iz standardov SIST EN 50625-1 in SIST EN 50574 in z uporabo najboljših razpoložljivih tehnik, pa 1. septembra 2016.

Arhiv: Karierna platforma za zaposlene

Arhiv: Najava konference Dan najboljše prakse 2015

Konferenca »Dan najboljše prakse 2015« bo od 7. do 8. oktobra na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.