Novice


Arhiv: Informacija članom ZEE o današnji obravnavi zakona o pomoči gospodarstvu na ESS

Obvestilo članom ZEE o Zakonu o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina

Arhiv: Izobraževanja SIQ za člane ZEE

Član ZEE Slovenski institut za kakovost in meroslovje, Ljubljana (SIQ) nudi popuste na izbrana izobraževanja preostalim članom Zbornice elektronske in elektroindustrije.

Arhiv: Energetska kriza: Gospodarstvo pozdravlja ukrep pomoči

Vlada Republike Slovenije je potrdila besedilo Predloga zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina, ki ga je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravilo skupaj s predstavniki gospodarstva, na podlagi podatkov Svetovne banke ter pregleda ukrepov držav članic EU.

Arhiv: Javni razpis za podporo zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji

Javna agencija Spirit je v petek, 5. avgusta, v Uradnem listu objavila Javni razpis Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022–2025. Poudarek je na zasledovanju strateških ciljev učinkovite rabe virov, krožnega gospodarstva, zniževanja negativnih oz. povečevanju pozitivnih vplivov na podnebje in okolje, družbo in ekonomsko skupnost ter posledično povečanju produktivnosti in konkurenčnosti slovenskih podjetij.

Arhiv: Evropska agencija za jedrske raziskave (CERN) išče nove dobavitelje

Gospodarska zbornica Slovenije in SPIRIT Slovenija vas v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport vabimo k virtualnemu dogodku, ki je namenjen vključevanju slovenskih podjetij v sodelovanje s CERN.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.