Zapri

EIT FOOD RIS CONSUMER ENGAGEMENT LAB – razvoj novih živilskih proizvodov z aktivnim vključevanjem potrošnikov

EIT FOOD RIS CONSUMER ENGAGEMENT LAB – razvoj novih živilskih proizvodov z aktivnim vključevanjem potrošnikov

EIT Food poziva k sodelovanju na projektu, v katerem bodo konzorciji, sestavljeni iz treh organizacij (znanstvena organizacija, živilsko podjetje in start-up) sodelovali skupaj s potrošniki s ciljem ustvarjanja novih živilskih proizvodov za starejšo populacijo.

EIT FOOD VENTURE CREATION SCHOOL V HELSINKIH

EIT FOOD VENTURE CREATION SCHOOL V HELSINKIH

POZIV K SODELOVANJU PRI PROJEKTU NA TEMO IZOBRAŽEVANJA OTROK O ZDRAVEM PREHRANJEVANJU

POZIV K SODELOVANJU PRI PROJEKTU NA TEMO IZOBRAŽEVANJA OTROK O ZDRAVEM PREHRANJEVANJU

EIT Health, EIT Food, EIT InnoEnergy in EIT Climate-KIC iščejo partnerje v Srednji Evropi, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri projektu, namenjenem izobraževanju otrok o zdravem prehranjevanju s ciljem spreminjanja navad v smeri bolj zdravega življenjskega sloga v Evropi.

Arhiv: Prehranski forum "Živilska industrija miga -migaj z nami tudi ti!"

V ponedeljek 16.12.2019 je na Gospodarski zbornici Slovenije, na Dimičevi 13 v Ljubljani, potekal Prehranski forum "Živilska industrija miga- migaj z nami tudi ti!".

VELIKI JESENSKI ŽIVILSKI SEMINAR SRIP HRANA

VELIKI JESENSKI ŽIVILSKI SEMINAR SRIP HRANA

V torek, 26. novembra, je na Gospodarski zbornici Slovenije potekal Veliki jesenski živilski seminar SRIP HRANA. V novici najdete tudi povezavo do zbornika.

EIT FOOD PRIPRAVLJA BREZPLAČNE SPLETNE TEČAJE RAZLIČNIH ŽIVILSKIH TEMATIK

EIT FOOD PRIPRAVLJA BREZPLAČNE SPLETNE TEČAJE RAZLIČNIH ŽIVILSKIH TEMATIK

Evropska iniciativa EIT Food si prizadeva povečati inovacije v živilskem sektorju ter ustvariti bolj trajnosten, zdrav in zaupanja vreden živilski sektor. S tem namenom so za leti 2019 in 2020 pripravili različne spletne tečaje s področja kmetijstva in živilstva, ki spodbujajo tesnejše sodelovanje s potrošniki ter izboljšanje njihove osveščenosti na področju prehrane.

POZIV ZA POSREDOVANJE PREDLOGOV PREDNOSTNIH RAZISKOVALNIH TEM ZA OBLIKOVANJE USMERITEV IN JAVNEGA RAZPISA V OKVIRU CILJNEGA RAZISKOVALNEGA PROGRAMA

POZIV ZA POSREDOVANJE PREDLOGOV PREDNOSTNIH RAZISKOVALNIH TEM ZA OBLIKOVANJE USMERITEV IN JAVNEGA RAZPISA V OKVIRU CILJNEGA RAZISKOVALNEGA PROGRAMA "ZAGOTOVIMO.SI HRANO ZA JUTRI 2011-2020" V LETU 2020

V podporo strateškemu razvoju slovenskega kmetijstva, gozdarstva, varne hrane in ribištva, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pripravlja izhodišča za oblikovanje usmeritev in 5. javnega razpisa za izvajanje in financiranja sektorskega Ciljnega raziskovalnega programa (CRP) "Zagotovimo.si hrano za jutri 2011-2020" za leto 2020.

POZIV STRATEŠKIM RAZVOJNO-INOVACIJSKIM PARTNERSTVOM ZA POSREDOVANJE PREDLOGOV VSEBIN PROJEKTOV

V okviru odloka o Programu porabe sredstev Sklada za podnebne spremembe v letu 2019 je bil ustanovljen Podnebni sklad, ki je skladno z Zakonom o varstvu okolja in evropsko zakonodajo ustanovljen za sofinanciranje ukrepov na področju podnebnih sprememb, zato naprošajo, da s spletnem orodju 1ka do vključno 15.12.2019 vpišete svoje predloge vsebin projektov.

EIT FOOD: PRAVNA IN RAČUNOVODSKA PODPORA START-UPOM

EIT FOOD: PRAVNA IN RAČUNOVODSKA PODPORA START-UPOM

EIT Food ponuja enkratne štipendije za mlade start-upe s področja živilstva, namenjene kritju različnih pravnih ali računovodskih stroškov. Rok prijave je do 31. oktobra 2019.

PRESTIŽNI NAZIV TOVARNA LETA 2019 SO PREJELE LJUBLJANSKE MLEKARNE

PRESTIŽNI NAZIV TOVARNA LETA 2019 SO PREJELE LJUBLJANSKE MLEKARNE

V četrtek, 9. oktobra 2019, je v farmacevtski družbi Krka, lanskoletni zmagovalki izbora, potekal drugi zaključni dogodek izbora Tovarna leta. Z laskavim nazivom Tovarna leta 2019 so tokrat okronali Ljubljanske mlekarne, največjo slovensko mlekarno.