ECCP COVID-19 PORTAL

Platforma ECCP (European Cluster Collaboration Platform) je vzpostavila spletno stran, namenjeno informiranju in izmenjavi informacij industrijskih klastrov.

EIT Climate-KIC IŠČE DELEŽNIKE IZ ŠIRŠEGA OBMOČJA SEVERNE PRIMORSKE, KI ŽELIJO SODELOVATI PRI PROJEKTU YOUNG INNOVATORS

EIT Climate-KIC IŠČE DELEŽNIKE IZ ŠIRŠEGA OBMOČJA SEVERNE PRIMORSKE, KI ŽELIJO SODELOVATI PRI PROJEKTU YOUNG INNOVATORS

Program Young Innovators je namenjen mladim, da z inovacijami prispevajo k zmanjšanju podnebnih sprememb. Tekom programa se bodo učenci in dijaki spoznali s konkretnimi izzivi, ki jih bodo ponudila lokalna podjetja, organizacije, skupnosti,... Vabijo, da se jim pridružite tako, da prispevate svoje izzive.

EIT FOOD TEST FARMS:  PRILOŽNOST ZA TESTIRANJE INOVACIJ V KMETIJSTVU IN ŽIVINOREJI

EIT FOOD TEST FARMS: PRILOŽNOST ZA TESTIRANJE INOVACIJ V KMETIJSTVU IN ŽIVINOREJI

EIT Food za start-upe razpisuje program Test Farms, v okviru katerega bodo lahko svoje inovacije preverili v realnem okolju na kmetijah. Rok prijave je podaljšan do 24. maja 2020.

ODPRTE PRIJAVE NA TEKMOVANJE EIT FOOD INNOVATION PRIZES  S PODROČJA INOVACIJ V ŽIVILSTVU

ODPRTE PRIJAVE NA TEKMOVANJE EIT FOOD INNOVATION PRIZES S PODROČJA INOVACIJ V ŽIVILSTVU

EIT Food je objavil razpis za tekmovanje EIT Food Innovation Prizes, ki je namenjen vsem, ki imajo idejo ali inovacijo, usmerjeno v agroživilski sektor. Rok prijave je podalkašn do 24. maja 2020.

EIT FOOD RIS ŠTIPENDIJE ZA PRAKSO V ŽIVILSKIH PODJETJIH
EIT FOOD PRILOŽNOSTI  ZA ŠTUDENTE IN START-UPE

EIT FOOD PRILOŽNOSTI ZA ŠTUDENTE IN START-UPE

EIT FOOD GLOBAL FOOD VENTURE PROGRAMME

EIT FOOD GLOBAL FOOD VENTURE PROGRAMME

EIT FOOD RIS CONSUMER ENGAGEMENT LAB – razvoj novih živilskih proizvodov z aktivnim vključevanjem potrošnikov

EIT FOOD RIS CONSUMER ENGAGEMENT LAB – razvoj novih živilskih proizvodov z aktivnim vključevanjem potrošnikov

EIT Food poziva k sodelovanju na projektu, v katerem bodo konzorciji, sestavljeni iz treh organizacij (znanstvena organizacija, živilsko podjetje in start-up) sodelovali skupaj s potrošniki s ciljem ustvarjanja novih živilskih proizvodov za starejšo populacijo.