FALLING WALLS LAB LJUBLJANA

Imaš inovativno idejo? Verjameš, da ima potencial in se bo razvila na gospodarskem, znanstvenem ali širšem družbenem okolju? Prijavi se na dogodek FALLING WALLS LAB LJUBLJANA 2019.

SHEMA BREZPLAČNEGA SVETOVANJA V OKVIRU PLATFORME ZA PAMETNO SPECILAIZACIJO

V okviru sheme Ustanove za tehnično pomoč TAF so organizirana izobraževanja za projektne managerje, ki delujejo v okviru S3 platforme za pametno specializacijo.

PODPIS MEMORANDUMA MED SRIP HRANA IN SRIP TRAJNOSTNI TURIZEM

PODPIS MEMORANDUMA MED SRIP HRANA IN SRIP TRAJNOSTNI TURIZEM

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij ter Turistično gostinska zbornica Slovenije sta v okviru Vrha kmetijskih in živilskih podjetij 5. junija na Bledu podpisali memorandum o sodelovanju Strateško razvojno inovacijskega partnerstva HRANA in Strateško razvojno inovacijskega partnerstva TRAJNOSTNI TURIZEM.

NOVI RAZPISI ZA SPODBUJANJE INOVACIJ IN DEJAVNOSTI V PODJETJIH

Na spletni strani Ministerstva za gospodarski razvoj in tehnologijo sta bila objavljena nova razpisa za spodbujanje inovacij in dejavnosti v podjetjih. Rok za prijavo na razpis za »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2« je 18. 11. 2019, rok za prijavo na razpis za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2019 pa 16. 12. 2019.

ODPRT PRVI POZIV DIH²

ODPRT PRVI POZIV DIH²

Z julijem 2019 se je tako odprl prvi razpis DIH², ki omogoča sodelovanje s proizvajalci tehnologij z namenom odprave ovir pri dostopanju do znanja in finančnih virov. Prva faza traja od 1. julija do 31. oktobra 2019.

EIT FOOD GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY

EIT FOOD GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY

MLADI UPI RUŠILI REKORDE IN NAVDUŠILI NA TEKMOVANJIH INOVACIJ V AGROŽIVILSKEM SEKTORJU

Ljubljana, 20. junij 2019 – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS-ZKŽP) je na slovesni prireditvi podelila nagrade najboljšim ekipam tekmovanja Ecotrophelia Slovenija 2019. Na letošnjem, že 11. tekmovanju, ki je potekalo 11. junija, se je pomerilo rekordno število študentov in ekip. Zmagala je ekipa študentov z izdelkom KEFYA – kefirjevimi namazi s hrustljavo zelenjavo.

EIT FOOD RIS SOLUTIONS PROGRAM

EIT FOOD RIS SOLUTIONS PROGRAM

12. CONGRESS OF THE FMCG MARKET

12. CONGRESS OF THE FMCG MARKET