Projektno povezovanje

Aktualne novice


Prijavi se na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" in osvoji kreativni vavčer v višini 5.000 eur

Prijavi se na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" (👉www.podjetnisko-mesto.si) in s svojo poslovno idejo soustvarjaj prihodnost mesta Kamnik. 3 pogumne podjetnice in podjetnike bomo v okviru projekta #InterregCINEMA nagradili z vavčerjem v vrednosti 5.000 eur.

Aktivnosti projekta VIRTUAL TEAMS - Erasmus+

Cilj projekta Virutal Teams je pomagati ter opremiti vodje v malih in srednje velikih podjetjih (MSP) ter kadrovske strokovnjake z orodji in veščinami, da bodo lahko s prilagoditvijo svojih politik, praks in postopkov spodbujali pozitivne organizacijske kulture, podpirali svoje zaposlene ter izboljšali kakovost dela v virtualnih timih.

Projekt WBL Goes Virtual – partnerska delavnica v virtualnem okolju

Partnerstvo projekta WBL GOES VIRTUAL je med 24. novembrom in 26. novembrom izvedlo izobraževalno delavnico o projektu, ki je namenjen podpori mentorjem PUD pri virtualizaciji in digizalizaciji učnih vsebin.

3. NOVIČNIK PROJEKTA DANUBEPEERCHAINS

Predstavljamo tretji novičnik projekta DANUBEPEERCHAINS, ki se izvaja v okviru transnacionalnega programa INTERREG Danube, sofinanciranega s sredstvi Evropske unije.

S certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec uspešno nad družbene in okoljske izzive

pidemija novega koronavirusa je prinesla negativne posledice na različnih področjih in med drugim povzročila še dodatno razslojenost družbe. Delodajalci, ki so v tem času prepoznali pomen družbeno odgovornega delovanja in posebno pozornost namenili skrbi za zaposlene, so pri premagovanju teh izzivov nedvomno v veliki prednosti.

Projekt WBL Goes Virtual – LTTA srečanje – zaradi COVID prestavljeno v virtualno okolje

V povezavi s COVID situacijo moramo LTTA srečanje v okviru projekta WBL Goes Virtual, ki je bil predviden v živo v Gradcu (Avstrija), prestaviti v spletno okolje.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022) - PRIROČNIK ZA OSEBJE PUD

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo smo se odločili tudi za pripravo priročnika za osebje PUD.

InTraRed: Krepitev kapacitet MSP na področju poslovnih inovacij, da bi se okrepila po motnjah zaradi COVID-19

"InTraRed: MSP, pripravljena na prenos inovacij" je evropski projekt Erasmus+, katerega namen je podpreti lastnike podjetij in funkcijske vodje skupin v sektorju MSP pri pridobivanju potrebnih znanj in kompetenc na področju upravljanja inovacij

Projekt WBL Goes Virtual – LTTA srečanje v Gradcu (Avstrija)

V okviru projekta WBL GOES VIRTUAL, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja, bomo v Gradcu (Avstrija) med 24. novembrom in 26. novembrom organizirali izobraževalno delavnico v živo.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)

Dokončno oblikovanje vprašanj orodja za samoocenjevanje in stresni test.