Projektno povezovanje

Aktualne novice


InTraRed: Krepitev kapacitet MSP na področju poslovnih inovacij, da bi se okrepila po motnjah zaradi COVID-19

"InTraRed: MSP, pripravljena na prenos inovacij" je evropski projekt Erasmus+, katerega namen je podpreti lastnike podjetij in funkcijske vodje skupin v sektorju MSP pri pridobivanju potrebnih znanj in kompetenc na področju upravljanja inovacij

Projekt WBL Goes Virtual – LTTA srečanje v Gradcu (Avstrija)

V okviru projekta WBL GOES VIRTUAL, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja, bomo v Gradcu (Avstrija) med 24. novembrom in 26. novembrom organizirali izobraževalno delavnico v živo.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)

Dokončno oblikovanje vprašanj orodja za samoocenjevanje in stresni test.

Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o individualnih načrtih izvajanja praktičnega usposabljanja z delom na področju metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije

Med 19.10. in 21.10. je Gospodarska zbornica Slovenije organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva.

Projekt IDES – jutri pričnemo s tridnevnim izobraževalnim programom - individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

V okviru projekta Gospodarska zbornica Slovenije organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Program bo potekal med 19.10. in 21.10., vsak dan med 9:00 in 14:00 v virtualni obliki.

Projekt VIRTUAL TEAMS - Erasmus+

Cilji projekta Virtual Teams vključujejo razvoj ustreznih kompetenc vodij ekip za boljše upravljanje dobrega počutja in produktivnosti virtualnih ekip.

Projekt IDES – tridnevni izobraževalni program - individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

V okviru projekta Gospodarska zbornica Slovenije organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Namen dogodka je, da se skupaj s tujimi partnerji (Slovaška, Poljska, Latvija) spoznamo z našim sistemom vajeništva in praktičnega usposabljanja z delom, z vsemi vključenimi deležniki, z našimi dobrimi praksami, ter našimi podjetji in šolami – predvsem s področja metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije.

Projekt IDES – individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

Gospodarska zbornica Slovenije med torkom, 19.10., in četrtkom, v okviru projekta IDES pripravlja tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Name dogodka je, da se skupaj s tujimi partnerji (Slovaška, Poljska, Latvija) spoznamo z našim sistemom vajeništva in praktičnega usposabljanja z delom, z vsemi vključenimi deležniki, z našimi dobrimi praksami, ter našimi podjetji in šolami – predvsem s področja metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije.

Projekt IDES – Tudi praktično poučevanje lahko poteka v virtualnem okolju!

V okviru projekta IDES je bilo napovedano tridnevno izobraževanje program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva v živo. Na žalost smo zaradi slabšanje epidemiološke slike aktivnost v živo morali odpovedati … sedaj pa jo le selimo v virtualno okolje!