Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o individualnih načrtih izvajanja praktičnega usposabljanja z delom na področju metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije

Med 19.10. in 21.10. je Gospodarska zbornica Slovenije organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva.

Projekt IDES – jutri pričnemo s tridnevnim izobraževalnim programom - individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

V okviru projekta Gospodarska zbornica Slovenije organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Program bo potekal med 19.10. in 21.10., vsak dan med 9:00 in 14:00 v virtualni obliki.

Projekt VIRTUAL TEAMS - Erasmus+

Cilji projekta Virtual Teams vključujejo razvoj ustreznih kompetenc vodij ekip za boljše upravljanje dobrega počutja in produktivnosti virtualnih ekip.

Projekt IDES – tridnevni izobraževalni program - individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

V okviru projekta Gospodarska zbornica Slovenije organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Namen dogodka je, da se skupaj s tujimi partnerji (Slovaška, Poljska, Latvija) spoznamo z našim sistemom vajeništva in praktičnega usposabljanja z delom, z vsemi vključenimi deležniki, z našimi dobrimi praksami, ter našimi podjetji in šolami – predvsem s področja metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije.

Projekt IDES – individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

Gospodarska zbornica Slovenije med torkom, 19.10., in četrtkom, v okviru projekta IDES pripravlja tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Name dogodka je, da se skupaj s tujimi partnerji (Slovaška, Poljska, Latvija) spoznamo z našim sistemom vajeništva in praktičnega usposabljanja z delom, z vsemi vključenimi deležniki, z našimi dobrimi praksami, ter našimi podjetji in šolami – predvsem s področja metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije.

Projekt IDES – Tudi praktično poučevanje lahko poteka v virtualnem okolju!

V okviru projekta IDES je bilo napovedano tridnevno izobraževanje program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva v živo. Na žalost smo zaradi slabšanje epidemiološke slike aktivnost v živo morali odpovedati … sedaj pa jo le selimo v virtualno okolje!

Projekt WBL GOES VIRTUAL (Erasmus+)

ThinkTwice!, Erasmus+, KA2, 1/9/2020-31/8/2022

V okviru projekta ThinkTwice!, ki se izvaja v okviru programa Erasmus +, želimo organizacijam na lokalni, regionalni, nacionalni in evropski ravni omogočiti, da kritično analizirajo lastne delovne prakse in rutine, jih ponovno preučijo ob upoštevanju zelenih alternativ in na koncu vzpostavijo dobro prakso ter tako dajo zgled trajnostnega upravljanja tudi drugim organizacijam. Z željo po razvoju dobrih praksah ekološkega trajnostnega vodenja projektov, smo ustvarili zakladnico dobrih praks, ki vas bo navdihnila pri iskanju rešitev v vaši lastni organizaciji in vam zagotovila dovolj informacij, da se boste lahko zavestno odločali.

Projekt IDES – Kljub epidemiji se dogaja … pripravljamo se na obisk projektnih partnerjev

Gospodarska zbornica Slovenije v okviru projekta IDES pripravlja tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Namen izobraževalne aktivnosti je, da se projektni partnerji spoznamo z značilnostmi in posebnostmi dualnega izobraževalnega sistema v vseh partnerskih državah (Latvija, Poljska, Slovenija in Slovaška), pri čemer iščemo primere dobrih praks in inovativnih pristopov k izboljšanju obstoječega sistema.