Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti PUD

Obveščamo vas, da je na voljo spletni instrument, ki podjetjem ponuja vpogled v kakovost njihovega sistema usposabljanja na delovnem mestu. Na podlagi izpolnjenega vprašalnika lahko pridobite tudi podrobno poročilo s priporočili za izboljšavo kakovosti PUD v svojem podjetju.

Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu za mentorje

Kakovostno izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu je ključ za doseganje visoko usposobljene delovne sile. Vabimo vas, da s pomočjo spletnega orodja za samoocenjevanje preverite, na katerih področjih ste sami močni in kje bi morda stvari lahko še izboljšali. Orodje je dostopno na: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

Projekt IDES – zaključni partnerski sestanek v Ljubljani

Po tem, ko smo zaradi pandemije morali odpovedati veliko aktivnosti v živo – se te sedaj, v času izboljšanja epidemiološke slike, vračajo v polnem zagonu. Tako smo tudi zaključni partnerski sestanek projekta IDES lahko izvedli v živo – in sicer v Ljubljani, 9. maja.

Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu za mentorje

V sodelovanju s 7 partnerskimi institucijami smo razvili spletni instrument, ki podjetjem ponuja vpogled v kakovost njihovega sistema usposabljanja na delovnem mestu. Na podlagi izpolnjenega vprašalnika lahko pridobite tudi podrobno poročilo s priporočili za izboljšavo kakovosti PUD v svojem podjetju ter ga uporabite za spremljanje razvoja PUD.

Projekt WBL Goes Virtual – uspešno izveden usposabljanja za virtualizacijo učnih vsebin za mentorje v PUD

V okviru projekta WBL Goes Virtual smo razvili program usposabljanja, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja.

DigiER - avtomatizacija trženja

Oddelki za trženje lahko avtomatizirajo ponavljajoča se opravila, kot so trženje e-pošte, objave v družabnih medijih in celo oglaševalske kampanje, ne le zaradi učinkovitosti, temveč tudi zato, da svojim strankam zagotovijo bolj prilagojeno izkušnjo.

Projekt WBL-Q – razvito spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu!

V okviru projekta WBL-Q smo razvili spletno orodje za ocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu, ki je namenjeno vsem, ki sodelujejo pri praktičnem usposabljanju na delovnem mestu v svoji organizaciji - in je dostopno v slovenskem jeziku!

Priložnost za podjetnike: s preprosto prijavo do promocije na najlepši srednjeveško obarvani ulici Šutna v Kamniku

Vabimo vas k aktivnosti za revitalizacijo mesta Kamnik, pod imenom »POP- UP IZLOŽBE«. Za dobo enega meseca bomo opremili izložbe praznih prostorov v Kamniškem središču, v katerih se boste lahko podjetniki predstavili.

Že 100. prejemnik pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

Prejemnik 100. pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, katerega nosilec je Ekvilib Inštitut s partnerji GZS, ZDS, in ZSSS, je Mednarodni grafični likovni center (MGLC). Izkušnjo certificiranja so na MGLC opisali kot pozitivno in jo priporočili tudi drugim ustanovam s področja kulture in umetnosti.