Projektno povezovanje

Aktualne novice


Arhiv: Podaljšujemo rok za prijavo na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" in osvoji kreativni vavčer v višini 5.000 eur - prijave odprte do 15. 4.

Prijavi se na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" (👉www.podjetnisko-mesto.si) in s svojo poslovno idejo soustvarjaj prihodnost mesta Kamnik. 3 pogumne podjetnice in podjetnike bomo v okviru projekta #InterregCINEMA nagradili z vavčerjem v vrednosti 5.000 eur. Rok za prijave podaljšan do 15. 4. 2022.

Projekt WBL Goes Virtual – pridružite se programu usposabljanja za virtualizacijo učnih vsebin za mentorje v PUD

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na pilotni izvedbi usposabljanja za mentorje, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja.

Projekt IDES – Pandemija se poslavlja in … v projektu IDES spet dogaja v živo!

Po kar treh izobraževanjih s področja dualnega izobraževanja, ki smo jih bili v okviru projekta primorani izpeljati v virtualni obliki, se tokrat končno veselimo izobraževanja v živo – in to v Latviji!

Projekt WBL Goes Virtual – na voljo program usposabljanja za mentorje in zbirka digitalnih orodij!

Z veseljem vas obveščamo, da so sedaj na voljo program usposabljanja za mentorje v PUD in zbirka digitalnih orodij, ki jih lahko uporabijo v namene virtualizacije izobraževanja.

Sodelovanje med kulturno-kreativnim sektorjem in naprednimi proizvajalci za krepitev inovacij v Srednji Evropi

Priporočila oblikovalcem politik na področju povezovanja kulturno-kreativnega sektorja z naprednimi proizvodnjami na podlagi spoznanj v projektu COCO4CCI.

Družbena odgovornost je lahko tudi dobra poslovna ideja

»Novi časi zahtevajo odgovorne odgovore« je slogan ozaveščevalne kampanje certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki naslavlja trenutne družbene razmere in probleme delodajalcev in zaposlenih - prostih mest za brezplačen pristop k certificiranju je letos še 15. Kot dobra poslovna ideja se predvsem v teh časih mnogokrat izkazuje tudi družbena odgovornost. »

Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta je Regionalna razvojna agencija Rzeszowa (Poljska) med 07.03. in 09.03. organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.

Projekt IDES – tokrat organiziramo tridnevni izobraževalni program o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta Regionalna razvojna agencija Rzeszowa (Poljska), organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.

Dogodek / L’evento:

Dogodek / L’evento: "DIVA brez meja! Do prebojnih inovacij s povezovanjem podjetnikov in ustvarjalcev / DIVA senza confini! Verso innovazioni radicali grazie alla collaborazione tra imprenditori e creativi"

SLO: Dogodek »DIVA brez meja!", ki bo potekal preko ZOOM platforme, dne 10.marca 2022 ima namen poudariti pomembnost in potenciale sodelovanja med gospodarstvom ter kulturno kreativnim sektorjem. / ITA: L’evento “DIVA senza confini! Verso innovazioni radicali grazie alla collaborazione tra imprenditori e creativi” vuole rimarcare l’importanza della collaborazione tra settore produttivo e settore creativo culturale e mettere in luce il suo alto potenziale. L’evento avrà luogo su piattaforma ZOOM il 10 marzo 2022.

Virtual Teams – Pilotno testiranje zbirke orodij za vodje virtualnih ekip, kadrovske strokovnjake in e-delavce

Virtual Teams – Pilotno testiranje zbirke orodij za vodje virtualnih ekip, kadrovske strokovnjake in e-delavce

V okviru projekta Virtual Teams smo razvili in pilotno testirali praktičen in inovativen nabor orodij za odločanje za in sprejemanje najboljših praks za delo na daljavo, namenjen MSP, vodjem virtualnih skupin, kadrovskim strokovnjakom in e-delavcem.