Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt EU365 - Začeli smo s koledarjem EU!

Evropska unija vsak dan vpliva na naša življenja na bolje. Vsak dan bomo objavili novo ključno sporočilo o EU!

Projekt WBL-Q – Že veste, kako kakovostno je vaše usposabljanje na delovnem mestu?

Kakovostno izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu je ključ za doseganje visoko usposobljene delovne sile. Veste, kako kakovostno je vaše usposabljanje na delovnem mestu? Preverite s pomočjo spletnega orodja za samoocenjevanje na: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

Projekt IDES - rezultati projekta

Projekt IDES - rezultati projekta

GZS je v zadnjih letih sodelovala v projektu IDES - Uvedba sistema dualnega izobraževanja in prepoznavanja njegove kakovosti. V okviru projekta je bila narejena primerjalna analiza sistemov dualnega izobraževanja, razvit je bil komunikacijski načrt za promocijo vajeništva ter komunikacijska orodja, ki bodo k temu cilju pripomogla - brošure za bodoče dijake in njihove starše, za podjetja in šole, ki bi se želele vključiti v takšen način izobraževanja. Posneti so bili tudi promocijski videi, ki si jih lahko ogledate na našem YouTube kanalu.

Projekt WBL-Q – ocenite kakovost vašega praktičnega usposabljanja na delovnem mestu

Kakovostno izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu je ključ za doseganje visoko usposobljene delovne sile. S pomočjo spletnega orodja za samoocenjevanje lahko tudi sami preverite, kako kakovostno je izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu v vašem podjetju. Orodje je dostopno na: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

Projekt ECO-CENT - Prvi novičnik!

Projekt ECO-CENT - Prvi novičnik!

Predstavljamo vam prvi novičnik projekta ECO-CENT - Inovacijski ekosistemi za podjetnike v krožnem gospodarstvu.

Projekt WBL Goes Virtual - uspešno zaključen

V četrtek, 23.06., je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala konferenca Digitalizacija izobraževanja - zaključni dogodek projekta WBL Goes Virtual.

Zaposleni ponosni na svoje družbeno odgovorne delodajalce

V okviru projekta Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec (CDOD) je bila v maju 2022 zaključena evalvacija projekta med zaposlenimi v podjetjih, ki imajo pristopni certifikat DOD. Z njo so na Ekvilib Inštitutu, ki je poleg partnerjev GZS, ZSSS in ZDS nosilec certificiranja, želeli ugotoviti, kakšna je percepcija zaposlenih o posameznih vsebinskih kategorijah in fazah projekta CDOD. Raziskava je pokazala, da so zaposleni ponosni na pridobitev certifikata DOD in se tudi sami trudijo po najboljših močeh prispevati k družbeni odgovornosti.

Projekt IDES – uspešno zaključen

V torek, 31.05., je na Gospodarski zbornici Slovenije potekal Zaključni dogodek projekta IDES.

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Prejšnji teden je potekal partnerski sestanek na temo pričetka razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja, da bodo opolnomočeni pri svojem delu v virtualnih ekipah oz. bodo svojim zaposlenim (e-delavcem) omogočili vso za uspešno in zadovoljno opravljanje dela v virtualnih ekipah.