Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt WBL Goes Virtual – uspešno izveden usposabljanja za virtualizacijo učnih vsebin za mentorje v PUD

V okviru projekta WBL Goes Virtual smo razvili program usposabljanja, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja.

DigiER - avtomatizacija trženja

Oddelki za trženje lahko avtomatizirajo ponavljajoča se opravila, kot so trženje e-pošte, objave v družabnih medijih in celo oglaševalske kampanje, ne le zaradi učinkovitosti, temveč tudi zato, da svojim strankam zagotovijo bolj prilagojeno izkušnjo.

Projekt WBL-Q – razvito spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu!

V okviru projekta WBL-Q smo razvili spletno orodje za ocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu, ki je namenjeno vsem, ki sodelujejo pri praktičnem usposabljanju na delovnem mestu v svoji organizaciji - in je dostopno v slovenskem jeziku!

Priložnost za podjetnike: s preprosto prijavo do promocije na najlepši srednjeveško obarvani ulici Šutna v Kamniku

Vabimo vas k aktivnosti za revitalizacijo mesta Kamnik, pod imenom »POP- UP IZLOŽBE«. Za dobo enega meseca bomo opremili izložbe praznih prostorov v Kamniškem središču, v katerih se boste lahko podjetniki predstavili.

Že 100. prejemnik pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

Prejemnik 100. pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, katerega nosilec je Ekvilib Inštitut s partnerji GZS, ZDS, in ZSSS, je Mednarodni grafični likovni center (MGLC). Izkušnjo certificiranja so na MGLC opisali kot pozitivno in jo priporočili tudi drugim ustanovam s področja kulture in umetnosti.

DigiER - Prihodnost e-poslovanja

Projekt ECO-CENT - Prvo partnersko srečanje - tokrat spletno

V okviru projekta ECO-CENT, ki skuša odgovoriti na potrebe tako izvajalcev začetnega in nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja kot članov poslovne skupnosti, smo imeli prvi sestanek partnerjev - tokrat sicer v spletni obliki.

Projekt IDES - zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta je Latvijski nacionalni izobraževalni center (Latvija) med 06.04. in 08.04. organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.