Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt ECO-CENT - Drugi novičnik

Projekt ECO-CENT - Drugi novičnik

Predstavljamo vam drugi novičnik projekta ECO-CENT - Inovacijski ekosistemi za podjetnike v krožnem gospodarstvu.

'REDESIGN YOUR CITY' - zaključna konferenca projekta CINEMA

'REDESIGN YOUR CITY' - zaključna konferenca projekta CINEMA

Zaključna konferenca projekta CINEMA Vabljeni na zaključno konferenco projekta CINEMA, na kateri bo predstavljeno, kako se lahko mesta in regije s pomočjo kreativnih industrij preoblikujejo in naredijo lokalno gospodarstvo močnejše.

Simpozij o izboljšanju kakovosti in učinkovitosti izobraževanja in učenja

V sklopu projekta Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu (DECAP – HE) se je na Alma Mater Europaea – ECM odvil Simpozij za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti izobraževanja in učenja.

Projekt WBL-Q – zaključni partnerski sestanek v Gradcu

Bliža se zaključni partnerski sestanek projekta WBL-Q, ki je namenjen zagotavljanju podpore mentorjem in vsem, vključenim v usposabljanje na delovnem mestu, pri ocenjevanju, spremljanju in zagotavljanju kakovosti usposabljanja v svoji organizaciji. Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite v ponedeljek, 26. septembra, ob 10:00 uri, v dvorani A (I. nadstropje naše poslovne stavbe na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani). Na konferenci bomo govorili o zagotavljanju kakovosti v PUD, pri čemer se bomo dotaknili tako obstoječega stanja, prihodnjih trendov, evropskega okvirja EQAVET ter možnosti izboljšav, ki jih prinese samoocenjevanje k zagotavljanju kakovosti PUD in PIU preko samoevalvacije.

Izšla je tretja številka DigiER novičnika

3. srečanje projektnih partnerjev, ki je povzelo dosedanje aktivnosti projekta DigiER: "Digitalno, čezmejno podjetništvo", je potekalo na sedežu projektnega partnerja KAINOTOMIA, ki se nahaja v grškem mestu Larissa. Srečanje je trajalo od 27. do 28. junija 2022. Srečanju je predsedovala Gospodarska zbornica v Katovicah (Poljska), ki je vodilni partner projekta DIGIER. Več informacij si lahko preberete v samem novičniku. Vabljeni k branju.

Projekt CINEMA - Kreativne industrije za nova urbana gospodarstva v Podonavski regiji

Projekt CINEMA - Kreativne industrije za nova urbana gospodarstva v Podonavski regiji

V sredo, 14. septembra 2022, je v Parku Evropa potekala novinarska konferenca s predstavitvijo projekta CINEMA, ki je pod vodstvom Gospodarske zbornice Slovenija mestnemu središču Kamnika vdahnil novo življenje.

Projekt Green Collider - partnersko srečanje v Ljubljani

Projekt Green Collider - partnersko srečanje v Ljubljani

Ozaveščanje nosilcev odločanja v izobraževalnem in gospodarskem sektorju o okoljskih in klimatskih spremembah je ključnega pomena za spreminjanje vedenja in usmerjanje k okolju prijaznejšim obstoječim učnim načrtom in razvoju novih zelenih kompetenc. Točno s tem področjem se ukvarja projekt Green Collider!

Projekt Green Collider - gremo zeleno!

Projekt Green Collider - gremo zeleno!

Začenjamo z delom na projektu Green Collider – uvajanje trajnostnega razmišljanja in razvoja zelenih spretnosti v okviru sodelovanja med poklicnim izobraževanjem in usposabljanjem ter gospodarstvom!