Projektno povezovanje

Aktualne novice


Zaposleni ponosni na svoje družbeno odgovorne delodajalce

V okviru projekta Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec (CDOD) je bila v maju 2022 zaključena evalvacija projekta med zaposlenimi v podjetjih, ki imajo pristopni certifikat DOD. Z njo so na Ekvilib Inštitutu, ki je poleg partnerjev GZS, ZSSS in ZDS nosilec certificiranja, želeli ugotoviti, kakšna je percepcija zaposlenih o posameznih vsebinskih kategorijah in fazah projekta CDOD. Raziskava je pokazala, da so zaposleni ponosni na pridobitev certifikata DOD in se tudi sami trudijo po najboljših močeh prispevati k družbeni odgovornosti.

Projekt IDES – uspešno zaključen

V torek, 31.05., je na Gospodarski zbornici Slovenije potekal Zaključni dogodek projekta IDES.

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Virtual Teams – začetek razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Prejšnji teden je potekal partnerski sestanek na temo pričetka razvoja usposabljanj na delovnem mestu za strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja, da bodo opolnomočeni pri svojem delu v virtualnih ekipah oz. bodo svojim zaposlenim (e-delavcem) omogočili vso za uspešno in zadovoljno opravljanje dela v virtualnih ekipah.

Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti PUD

Obveščamo vas, da je na voljo spletni instrument, ki podjetjem ponuja vpogled v kakovost njihovega sistema usposabljanja na delovnem mestu. Na podlagi izpolnjenega vprašalnika lahko pridobite tudi podrobno poročilo s priporočili za izboljšavo kakovosti PUD v svojem podjetju.

Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu za mentorje

Kakovostno izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu je ključ za doseganje visoko usposobljene delovne sile. Vabimo vas, da s pomočjo spletnega orodja za samoocenjevanje preverite, na katerih področjih ste sami močni in kje bi morda stvari lahko še izboljšali. Orodje je dostopno na: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

Projekt IDES – zaključni partnerski sestanek v Ljubljani

Po tem, ko smo zaradi pandemije morali odpovedati veliko aktivnosti v živo – se te sedaj, v času izboljšanja epidemiološke slike, vračajo v polnem zagonu. Tako smo tudi zaključni partnerski sestanek projekta IDES lahko izvedli v živo – in sicer v Ljubljani, 9. maja.

Projekt WBL-Q – spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu za mentorje

V sodelovanju s 7 partnerskimi institucijami smo razvili spletni instrument, ki podjetjem ponuja vpogled v kakovost njihovega sistema usposabljanja na delovnem mestu. Na podlagi izpolnjenega vprašalnika lahko pridobite tudi podrobno poročilo s priporočili za izboljšavo kakovosti PUD v svojem podjetju ter ga uporabite za spremljanje razvoja PUD.

Projekt WBL Goes Virtual – uspešno izveden usposabljanja za virtualizacijo učnih vsebin za mentorje v PUD

V okviru projekta WBL Goes Virtual smo razvili program usposabljanja, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja.