Inovativna Slovenija

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Dan inovativnosti s podelitvijo priznanj najboljšim inovacijam / GZS Severno Primorske gospodarske zbornice

  Ajdovščina - Na 23. srečanju gospodarstvenikov Primorske, ki ga je severnoprimorska gospodarska zbornica danes pripravila v Ajdovščini, so na forumu spregovorili o t.i. industriji 4.0 oziroma četrti industrijski revoluciji. V nadaljevanju srečanja so podelili priznanja najboljšim letošnjim inovatorjem v regiji.

  Arhiv: Natečaj: DesignEuropa Awards 2018

  Zbiranje prijav in nominacij za drugo izvedbo nagrad DesignEuropa Awards, ki jih organizira Urad Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

  Arhiv: WIPO seminar - Priložnosti za zaščito intelektualne lastnine pri WIPO

  Urad RS za intelektualno lastnino vljudno vabi na seminar o različnih možnostih, ki jih ponuja sistem intelektualne lastnine.

  Arhiv: Javno posvetovanje: nov inovacijski sklad EU (nizko-ogljične tehnologije)

  EU bo del prihodkov iz sistema EU za trgovanje z emisijami (EU ETS) prenesla v nov Inovacijski sklad, namenjen za demonstracijske projekte s področja nizko-ogljičnih tehnologij.

  Smo resnično inovativni

  V sredo je Gospodarska zbornica Slovenije v partnerstvu z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija dvanajstim slovenskim podjetjem podelila zlato, petindvajsetim pa srebrno nacionalno priznanje za inovacije.

  Arhiv: Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij

  Med 10 in 12. oktobrom 2017 bo v organizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu »Jožef Stefan« potekala 10. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij.

  Arhiv: Informativni dan za razpis programa Eureka

  Ministrstvo za gospodarski razvoj v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije najavlja informativni dan Programa Eureka.