Novice


Arhiv: Vabilo: Interaktivna delavnica "Kaj bo vplivalo na prihodnost elektroindustrije?"

Copy of Vabilo na delavnico Kaj bo vplivalo na prihodnost elektroindustrije Zbornica elektronske in elektroindustrije

 Vljudno vabljeni na delavnico
 
Kaj bo vplivalo na prihodnost elektroindustrije?

v petek, 8. 9. 2023, ob 11. uri v dvorani G (GZS).

Spoštovani,

 

v okviru projekta CIRCOTRONIC vas prijazno vabimo na interaktivno delavnico, ki bo potekala v petek, 8. septembra 2023, od 11.00-14.00 ure v prostorih GZS (dvorana G). Cilj delavnice je, da sodelujoče seznanimo z analizami, trendi in napovedmi za panogo elektroindustrije ter orodji in metodami za predvidevanje sprememb. Predstavljene bodo tako novosti na področju okoljskega načrtovanja izdelkov in razvoja panoge na evropski ravni kot tudi aktualne številke poslovanja slovenske elektroindustrije.

 

Prvi del delavnice bo namenjen analizam, razumevanju trendov ter razvoju evropske zakonodaje na področjih elektroindustrije in e-odpadkov do leta 2030. V drugem delu gre za razumevanje in ocenjevanje priložnosti in tveganj, ki jih ti trendi in spremembe zakonodaje prinašajo podjetjem. Cilj strateškega predvidevanja je omogočiti vam, podjetjem in posameznikom, da se bolje pripravite na različne scenarije in tako zmanjšate negotovost ter povečate prilagodljivost.

 

Program in prijava

Dogodek je brezplačen in je namenjen vsem podjetjem, ki vstopajo v ali se zanimajo za poslovanje po principu krožnega gospodarstva. Prijazno prosimo, da vašo udeležbo potrdite preko prijavnice na zgornji povezavi do 7. septembra 2023.

 

Vljudno vabljeni!

Delavnica je organizirana s strani partnerjev projekta CIRCOTRONIC, ki je financiran iz programa Interreg Central Europe.

 

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.