Novice


Arhiv: Aktualni odprti razpisi za nepovratna in povratna sredstva

Predstavniki Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ) so v torek, 14. februarja, na novinarski konferenci predstavili načrt razvojnih spodbud za leto 2023, s katerim želijo okrepiti konkurenčnosti in dodano vrednosti slovenskega gospodarstva.

Arhiv: Povpraševanje o nastalih letnih količinah nenevarnih gorljivih odpadkov v industriji

Povpraševanje o nastalih letnih količinah nenevarnih gorljivih odpadkov v industriji - vabilo k sodelovanju!

Arhiv: Oddaja vloge za ukrepa subvencioniranja skrajšanega delovnega časa in čakanja na delo po ZPGOPEK

Danes, 25.1.2023, predvidoma ob 14. uri je na Portalu za delodajalce ZRSZ predvidena produkcija nove storitve Interventna zakonodaja (ZPGOPEK) 2023.

Arhiv: Vabilo na Webinar "Cene energije in pogodbe o zakupu"

četrtek, 26. januarja, ob 16.30.

Arhiv: Javna obravnava predloga dopolnitve Direktive 2011/65/EU o omejevanju uporabe nekaterih nevarnih snovi v električni in elektronski opremi (RoHS)

Javna obravnava predloga dopolnitve Direktive 2011/65/EU o omejevanju uporabe nekaterih nevarnih snovi v električni in elektronski opremi (RoHS)

Arhiv: Izobraževanja SIQ za člane ZEE

Član ZEE Slovenski institut za kakovost in meroslovje, Ljubljana (SIQ) nudi popuste na izbrana izobraževanja preostalim članom Zbornice elektronske in elektroindustrije.

Arhiv: Kratka predstavitev Uredbe o odpadni električni in elektronski opremi

Uredba o odpadni električni in elektronski opremi v slovenski pravni red prenaša določila Direktive 2012/19/EU Evropskega parlamenta in Sveta z dne 4. julija 2012 o odpadni električni in elektronski opremi (OEEO).

Arhiv: Uredba o določitvi cene električne energije za mikro, mala in srednja podjetja

Uredba o določitvi cene električne energije za mikro, mala in srednja podjetja- začetek veljavnosti 1.1.2023 do 30.6.2023

Arhiv: Srečno 2023!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.