Novice


Arhiv: Slovenska nacionalna točka ETIM

S 1. januarjem 2019 je vašim tehničnim izdelkom omogočen hitrejši vstop na digitalne police v 20 državah članicah ETIM International.  Vstopna točka je Zbornica elektronske in elektroindustrije GZS, v okviru katere je bil na pobudo ustanovnih članov, to je družb Danfoss Trata d.o.o., ETI Elektroelement d.o.o., GRF d.o.o., Iskra d.o.o., Metrel d.d. in Tem Čatež d.d.,  dne  28.11.2018 ustanovljeno združenje ETIM Slovenija. Dne 17. januarja 2019 je ETIM Slovenija postalo polnopravni član ETIM International.  


 

ETIM je standardna klasifikacija izdelkov elektronike in elektrotehnike, hladilno ogrevalne in sanitarne tehnike, gradbeništva in ladjedelništva , ki omogoča, da so izdelki enolično določeni skozi projektivno, prodajno in instalacijsko stanje izdelka ter alfanumerični opis v nacionalnem jeziku ene od 20 članic ETIM International. ETIM koristi proizvajalcem, projektantem, instalaterjem, trgovcem, zastopnikom in izvoznikom.

Več informacij o ETIM standardu, organizaciji in koristih dobite na spletni strani ETIM Slovenija. ETIM Slovenija je odprt za nove člane, zato vljudno vabljeni.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.