Novice


Arhiv: 5. redna seja Upravnega odbora ZEE

Tokratna 5. redna seja Upravnega Odbora Zbornice elektronske in elektroindustrije je potekala v Poljčanah, ker nas je gostilo podjetje EUREL d.o.o.



Člani Upravnega odbora ZEE so se lahko najprej ob tej priložnosti seznanili z zgodovino nastanka gostujočega podjetja, njenim asortimajem izdelkov in usmeritev za prihodnje, saj je direktor g. Matjaž Delopst predstavil njihovo podjetje. 



Nato smo se razdeljeni po manjših skupinah vodeno sprehodili čez njihove proizvodne prostore.  Vodiči so nam pokazali posamezne tehnološke procese in podali odgovore na naša vprašanja. Z zanimanjem smo si ogledali njihove zanimive rešitve.



Zatem smo nadaljevali s programom 5. redne seje Upravnega odbora ZEE, tekom katerega smo pregledali tudi poročilo o poslovanju slovenske elektroindustrije v letu 2019.



Pridružil se nam je glavni analitik Gospodarske Zbornice Slovenijag. Bojan Ivanc, kateri nam je pripravil pregled poslovanja v prvem polletju 2020 ter nam predstavil osnutek industrijske politike RS za obdobje 2020 - 2030.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.