Zbornica elektronske in elektroindustrije

Novice


Arhiv: Indija - Javni razpis - fotovoltaika

Veleposlaništvo RS v New Delhiju nem je posredoval informacijo o javnem razpisu podjetja BHEL (Bharat Heavy Electricals Limited) iz področja fotovoltaike.

Arhiv: Trikausch India Pvt Ltd - OPPORTUNITIES WITH THE POWER SECTOR IN INDIA

Podjetje Trikausch India Pvt Ltd, preko veleposlaništva Republike Slovenije v New Delhiju, povprašuje podjetja slovenske elektroindustrije po interesu za sodelovanje.

Arhiv: Letni zbor članov Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI)

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSi), ki deluje v okviru Zbornice elektronske in elektroindustrije, prireja redni letni zbor članov, ki bo v četrtek 3.3.2016 v podjetju LTH Castings d.o.o, Litostrojska 46, Ljubljana, s pričetkom ob 15. uri.

Arhiv: Stalne izboljšave s 6 SIGMA

Arhiv: Delitev stroškov toplote in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb, strokovni posvet ZUN

ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami vabi na strokovni posvet DELITEV STROŠKOV TOPLOTE IN UKREPI ZA IZBOLJŠANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI VEČSTANOVANJSKIH STAVB

Arhiv: 3. MSP Kava

3. MSP kava prinaša informacije o sprejetem svežnju o krožnem gospodarstvu in pregledu dosedanjih rezultatov izvajanja projekta Industrija 4.0 v Nemčiji.

Arhiv: 1.9.2016 se izteče prehodno obdobje za tretirane izdelke

Informacija je relevantna za celotno predelovalno industrijo, saj je definicija tretiranega biocidnega izdelka zelo široka in tako zajema zelo širok spekter proizvodnje. Podjetja naj preverijo če so bile aktivne snovi, ki jih izdelki vsebujejo, v EU že odobrene za določen namen ali so v postopku odobritve za zadevno vrsto proizvoda. V kolikor ne, se letos izteče prehodno obdobje od katerega lahko podjetja sprožijo postopke, drugače po 1.3.2017 ne bo dovoljeno dajanje teh izdelkov v promet.

Arhiv: Nov pravilnik o radijski opremi

Nov pravilnik o radijski opremi je bil objavljen, 18. 1. 2016 v Uradnem listu RS št. 3/16 (str 315)

Arhiv: Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU - III

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE) pripravlja tretje nadaljevanje seminarja Novosti v regulativi in tržnemu nadzoru za proizvode na notranjem trgu EU.

Arhiv: Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. išče partnerja

Poljsko podjetje LC Sp.z.o.o. s sedežem v Krakowu k sodelovanju vabijo slovenska podjetja, ki imajo v svoji ponudbi stikalne plošče in električne škatle iz kovine in plastike.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.