Zapri

Reportaža: Označevanje živil od A do Ž

Reportaža: Označevanje živil od A do Ž

18. in 19. november 2020 (spletna izvedba) - GZS–Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je v sodelovanju z Mestno občino Kranj organizirala delavnico v dveh delih z naslovom »Označevanje živil od A do Ž« s področja kakovosti in označevanja živil ter trendov na področju razvoja novih živilskih proizvodov. Delavnic se je udeležilo preko 80 predstavnikov kmetijske dopolnilne dejavnosti, malih oz. mikro podjetij in organizatorjev prehrane iz gorenjske regije.

FOOD 2030: POSNETEK KONFERENCE TER PUBLIKACIJA

FOOD 2030: POSNETEK KONFERENCE TER PUBLIKACIJA

16. oktobra je potekala spletna konferenca z naslovom Transforming Food Systems Through Researh & Innovation. Na voljo je posnetek konference.V sklopu konference so predstavili tudi publikacijo z naslovom FOOD2030 Pathways for Action: Research and innovation policy as a driver for sustainable, healthy and inclusive food systems. Povezave do omenjenih gradiv najdete v novici.

Ustvarjalne delavnice o hrani

Ustvarjalne delavnice o hrani

SREČANJE PARTNERJEV SRIP HRANA, 22. 10. 2020

SREČANJE PARTNERJEV SRIP HRANA, 22. 10. 2020

Vavčerji  za krožno gospodarstvo

Vavčerji za krožno gospodarstvo

Odprti razpisi v okviru Evropskega zelenega dogovora