Zapri

Aktualne novice


Projekt WBL Goes Virtual – partnerska delavnica v virtualnem okolju

Partnerstvo projekta WBL GOES VIRTUAL je med 24. novembrom in 26. novembrom izvedlo izobraževalno delavnico o projektu, ki je namenjen podpori mentorjem PUD pri virtualizaciji in digizalizaciji učnih vsebin.

3. NOVIČNIK PROJEKTA DANUBEPEERCHAINS

Predstavljamo tretji novičnik projekta DANUBEPEERCHAINS, ki se izvaja v okviru transnacionalnega programa INTERREG Danube, sofinanciranega s sredstvi Evropske unije.

S certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec uspešno nad družbene in okoljske izzive

pidemija novega koronavirusa je prinesla negativne posledice na različnih področjih in med drugim povzročila še dodatno razslojenost družbe. Delodajalci, ki so v tem času prepoznali pomen družbeno odgovornega delovanja in posebno pozornost namenili skrbi za zaposlene, so pri premagovanju teh izzivov nedvomno v veliki prednosti.

Projekt WBL Goes Virtual – LTTA srečanje – zaradi COVID prestavljeno v virtualno okolje

V povezavi s COVID situacijo moramo LTTA srečanje v okviru projekta WBL Goes Virtual, ki je bil predviden v živo v Gradcu (Avstrija), prestaviti v spletno okolje.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022) - PRIROČNIK ZA OSEBJE PUD

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo smo se odločili tudi za pripravo priročnika za osebje PUD.

InTraRed: Krepitev kapacitet MSP na področju poslovnih inovacij, da bi se okrepila po motnjah zaradi COVID-19

"InTraRed: MSP, pripravljena na prenos inovacij" je evropski projekt Erasmus+, katerega namen je podpreti lastnike podjetij in funkcijske vodje skupin v sektorju MSP pri pridobivanju potrebnih znanj in kompetenc na področju upravljanja inovacij

Projekt WBL Goes Virtual – LTTA srečanje v Gradcu (Avstrija)

V okviru projekta WBL GOES VIRTUAL, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja, bomo v Gradcu (Avstrija) med 24. novembrom in 26. novembrom organizirali izobraževalno delavnico v živo.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)

Dokončno oblikovanje vprašanj orodja za samoocenjevanje in stresni test.

Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o individualnih načrtih izvajanja praktičnega usposabljanja z delom na področju metalurgije, agro mehanizacije in avtoindustrije

Med 19.10. in 21.10. je Gospodarska zbornica Slovenije organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva.

Projekt IDES – jutri pričnemo s tridnevnim izobraževalnim programom - individualni načrti izvajanja praktičnega usposabljanja z delom – v metalurgiji in strojništvu

V okviru projekta Gospodarska zbornica Slovenije organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju metalurgije in strojništva. Program bo potekal med 19.10. in 21.10., vsak dan med 9:00 in 14:00 v virtualni obliki.