Zapri

Aktualne novice


Projekt WBL Goes Virtual – na voljo program usposabljanja za mentorje in zbirka digitalnih orodij!

Z veseljem vas obveščamo, da so sedaj na voljo program usposabljanja za mentorje v PUD in zbirka digitalnih orodij, ki jih lahko uporabijo v namene virtualizacije izobraževanja.

Sodelovanje med kulturno-kreativnim sektorjem in naprednimi proizvajalci za krepitev inovacij v Srednji Evropi

Priporočila oblikovalcem politik na področju povezovanja kulturno-kreativnega sektorja z naprednimi proizvodnjami na podlagi spoznanj v projektu COCO4CCI.

Družbena odgovornost je lahko tudi dobra poslovna ideja

»Novi časi zahtevajo odgovorne odgovore« je slogan ozaveščevalne kampanje certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki naslavlja trenutne družbene razmere in probleme delodajalcev in zaposlenih - prostih mest za brezplačen pristop k certificiranju je letos še 15. Kot dobra poslovna ideja se predvsem v teh časih mnogokrat izkazuje tudi družbena odgovornost. »

Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta je Regionalna razvojna agencija Rzeszowa (Poljska) med 07.03. in 09.03. organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.

Projekt IDES – tokrat organiziramo tridnevni izobraževalni program o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta Regionalna razvojna agencija Rzeszowa (Poljska), organizira tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.

Dogodek / L’evento:

Dogodek / L’evento: "DIVA brez meja! Do prebojnih inovacij s povezovanjem podjetnikov in ustvarjalcev / DIVA senza confini! Verso innovazioni radicali grazie alla collaborazione tra imprenditori e creativi"

SLO: Dogodek »DIVA brez meja!", ki bo potekal preko ZOOM platforme, dne 10.marca 2022 ima namen poudariti pomembnost in potenciale sodelovanja med gospodarstvom ter kulturno kreativnim sektorjem. / ITA: L’evento “DIVA senza confini! Verso innovazioni radicali grazie alla collaborazione tra imprenditori e creativi” vuole rimarcare l’importanza della collaborazione tra settore produttivo e settore creativo culturale e mettere in luce il suo alto potenziale. L’evento avrà luogo su piattaforma ZOOM il 10 marzo 2022.

Virtual Teams – Pilotno testiranje zbirke orodij za vodje virtualnih ekip, kadrovske strokovnjake in e-delavce

Virtual Teams – Pilotno testiranje zbirke orodij za vodje virtualnih ekip, kadrovske strokovnjake in e-delavce

V okviru projekta Virtual Teams smo razvili in pilotno testirali praktičen in inovativen nabor orodij za odločanje za in sprejemanje najboljših praks za delo na daljavo, namenjen MSP, vodjem virtualnih skupin, kadrovskim strokovnjakom in e-delavcem.

Virtual Teams – spletna stran sedaj na voljo tudi v slovenščini!

Virtual Teams – spletna stran sedaj na voljo tudi v slovenščini!

Spletna stran projekta Virtaul Teams, ki je namenjen MSP zagotoviti orodja tehnike in praktične nasvete za pomoč pri ohranjanju zdravih in produktivnih virtualnih ekip, je sedaj na voljo tudi v slovenščini in jezikih vseh preostalih držav sodelujočih partnerjev - v grščini, francoščini in španščini.

Projekt IDES – zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju obrti, agrikulture in proizvodnje hrane

Med 24.01. in 26.01. sta v okviru projekta Samoupravna regija Košice in Agencija za podporo regionalnega razvoja Košice (Slovaška) organizirali tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju obrti, agrikulture in proizvodnje hrane, s posebnim poudarkom na socialnem podjetništvu.

Objavljen zadnji razpis za brezplačno pridobitev pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec

Ljubljana, 14. januar 2022 – Vsaka kriza, poleg negativnih posledic, prinese tudi priložnost za pozitivne spremembe, nov zagon in razvoj. Številni delodajalci so v negotovem obdobju, ki ga je zaznamovala epidemija koronavirusa, prepoznali družbeno odgovornost kot pomemben dejavnik za večje zadovoljstvo zaposlenih. Podjetja z različnimi ukrepi – usklajevanje ustreznega razmerja med delovnim in zasebnim časom, zagotavljanje zdravega delovnega okolja, spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja, krepitev možnosti soodločanja vseh zaposlenih ipd. – krepijo motivacijo zaposlenih in konkurenčnost ter si odpirajo vrata za nenehne izboljšave.