Zapri

Aktualne novice


DigiER - Prihodnost e-poslovanja

Projekt ECO-CENT - Prvo partnersko srečanje - tokrat spletno

V okviru projekta ECO-CENT, ki skuša odgovoriti na potrebe tako izvajalcev začetnega in nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja kot članov poslovne skupnosti, smo imeli prvi sestanek partnerjev - tokrat sicer v spletni obliki.

Projekt IDES - zaključili smo z uspešnim tridnevnim izobraževalnim programom o praktičnem usposabljanju z delom na področju storitvenih dejavnosti

V okviru projekta je Latvijski nacionalni izobraževalni center (Latvija) med 06.04. in 08.04. organizirala tridnevni izobraževalni program o dualnem izobraževanju na področju storitvenih dejavnosti.

Projekt ECO-CENT - Inovacijski ekosistemi za podjetnike v krožnem gospodarstvu

Projekt ECO-CENT ustvarjen z glavnim ciljem, da bi se z zagotavljanjem ciljno usmerjenega usposabljanja odzvali na potrebe poslovne skupnosti po družbeno, ekonomsko in okoljsko trajnostnih modelih ter ponudnikov poklicnega izobraževanja in usposabljanja, da bi podprli prehod na krožno gospodarstvo. ECO-CENT bo prav tako pomagal oblikovati lokalne sinergije med strokovnjaki na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter predstavniki podjetij z vzpostavitvijo forumov z več deležniki v vsaki državi v okviru projekta za razvoj inovacijskih ekosistemov, kar bo obema stranema olajšalo prispevek k zelenemu prehodu Evrope.

Arhiv: Podaljšujemo rok za prijavo na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" in osvoji kreativni vavčer v višini 5.000 eur - prijave odprte do 15. 4.

Prijavi se na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" (👉www.podjetnisko-mesto.si) in s svojo poslovno idejo soustvarjaj prihodnost mesta Kamnik. 3 pogumne podjetnice in podjetnike bomo v okviru projekta #InterregCINEMA nagradili z vavčerjem v vrednosti 5.000 eur. Rok za prijave podaljšan do 15. 4. 2022.

Projekt WBL Goes Virtual – pridružite se programu usposabljanja za virtualizacijo učnih vsebin za mentorje v PUD

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na pilotni izvedbi usposabljanja za mentorje, ki je namenjen podpori mentorjem praktičnega usposabljanja z delom pri virtualizaciji in digitalizaciji izobraževanja na področju praktičnega usposabljanja.

Projekt IDES – Pandemija se poslavlja in … v projektu IDES spet dogaja v živo!

Po kar treh izobraževanjih s področja dualnega izobraževanja, ki smo jih bili v okviru projekta primorani izpeljati v virtualni obliki, se tokrat končno veselimo izobraževanja v živo – in to v Latviji!

Projekt WBL Goes Virtual – na voljo program usposabljanja za mentorje in zbirka digitalnih orodij!

Z veseljem vas obveščamo, da so sedaj na voljo program usposabljanja za mentorje v PUD in zbirka digitalnih orodij, ki jih lahko uporabijo v namene virtualizacije izobraževanja.

Sodelovanje med kulturno-kreativnim sektorjem in naprednimi proizvajalci za krepitev inovacij v Srednji Evropi

Priporočila oblikovalcem politik na področju povezovanja kulturno-kreativnega sektorja z naprednimi proizvodnjami na podlagi spoznanj v projektu COCO4CCI.