Usposabljanje za podjetja International Trade Management (ITM)

V javni agenciji SPIRIT Slovenija letos že štirinajstič pripravljajo izobraževalni program za izvozno poslovanje - International Trade Management (ITM), ki je namenjen predvsem mlajšim zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.

Veliki spomladanski živilski seminar

Veliki spomladanski živilski seminar

Povpraševanje za razvoj digitalne aplikacije oz. programa za senzorično ocenjevanje različnih kategorij živil

Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij želimo v okviru projekta SRIP HRANA naročiti razvoj digitalne aplikacije, ki bo namenjena senzoričnemu ocenjevanju različnih kategorij živilskih izdelkov (npr. kruh, pekovsko pecivo, fino pekovsko pecivo, keksi, testenine, slaščice). Podrobnosti o povpraševanju najdete v novici.

Medregionalni program Interreg Europe - začetek javnega posveta o osnutku programskega dokumenta za obdobje 2021-2027

Pričel se je javni posvet o osnutku medregionalnega programa Interreg Europe za obdobje 2021-2027. Svoje mnenje o programu lahko izrazite do vključno 15. aprila 2021.

Objavljen je Javni razpis EUREKA 2021

Objavljen je Javni razpis EUREKA 2021

Objavljen je Javni razpis EUREKA 2021, ki omogoča sofinanciranje slovenskega dela mednarodnih projektov za raziskave in razvoj. Rok za oddajo vlog je 19. april 2021.