Novice


Arhiv: Nov seznam harmoniziranih standardov za RED

10.3. je bil v OJ EU objavljen nov seznam harmoniziranih standardov za RED. Seznam je tudi že na spletni strani MGRT.

Arhiv: Na zboru članov sprejeli program dela in prenovljena pravila delovanja

Zbora članov Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav, ki je bil dne 16.02.2016 na Gospodarski zbornici Slovenije, so se poleg predstavnikov članov udeležili tudi predstavniki drugih zainteresiranih podjetij.

Arhiv: Javni razpis za podelitev Priznanja RS za poslovno odličnost

V petek, dne 10. 2. 2017, je bil v Uradnem listu RS objavljen javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2017. Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost je najvišje državno priznanje za dosežke na področju kakovosti poslovanja kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti.

Arhiv: Slovesna podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost

Arhiv: Slovesna podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo in Predsednik Odbora za priznanja RS za poslovno odličnost Zdravko Počivalšek vabi na slovesno podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2016, ki bo v torek 21. 3. 2017 ob 18. uri v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Arhiv: Poslovna odličnost organizacij

Arhiv: Avstrija - Platforma za napotitev na delo

Nova spletna stran ministrstva za delo Avstrije v zvezi z informacijami glede čezmejnega izvajanja storitev

Arhiv: Oblikovanje agilne proizvodnje - PRIJAVE ZAKLJUČENE

Arhiv: Oblikovanje agilne proizvodnje - PRIJAVE ZAKLJUČENE

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI) obvešča, da prijava na izmenjalnico dobrih praks, ki bo v četrtek 19.1.2017 v Iskra, d.d., PE Stikala, Ljubljanska c. 24a, Kranj, NI VEČ MOGOČA.

Arhiv: Predstavitev predloga Pravilnika o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli

GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami in Ministrstvo za infrastrukturo vabita na brezplačen strokovni posvet Predstavitev predloga Pravilnik o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli, v petek 2. septembra 2016

Arhiv: Nov seznam harmoniziranih slovenskih standardov za EMC direktivo

Nov seznam harmoniziranih slovenskih standardov, katerih uporaba ustvari domnevo o skladnosti proizvoda z zahtevami Pravilnika o elektromagnetni združljivosti (področje EMC direktive).

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.