Novice


Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

Izobraževalno delavnico: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika bomo izvedli v sredo 18. maja 2016. Podrobno bomo obdelali: vzdrževanje stavb, električne inštalacije, strelovode, vzdrževanje dvigal, zaščito pred požarom ter varovanje in videonadzor. Udeleženci prejmejo publikacijo Elektrotehniške zveze Slovenije: Upravljanje stavb in električna varnost.

Arhiv: Uspešno izvedena konferenca Kadri v elektronski in elektroindustriji 2020+

Uspešna izvedba konference Kadri v elektronski in elektroindustriji 2020+, preko GZS ZEE, utrjuje dobro povezanost šol in podjetij iz panoge elektroindustrije.

Arhiv: Novi pravilnik o električni opremi

Predlog novega Pravilnika o električni opremi, ki je namenjena za uporabo znotraj določenih napetostnih mej

Arhiv: Kadri v elektronski in elektroindustriji 2020+

Zbornica elektronske in elektroindustrije prireja konferenco o potrebnih kadrih v elektronski in elektroindustriji v prihodnosti.

Arhiv: 1. regijska MSP Kava - Elektroindustrija v luči spremenjenih direktiv in SRIP-ov

Zbornica elektronske in elektroindustrije in Območna zbornica za severno Primorsko organizirata informativni dogodek za podjetja elektroindustrije iz regije.

Arhiv: Indija - Javni razpis - fotovoltaika

Veleposlaništvo RS v New Delhiju nem je posredoval informacijo o javnem razpisu podjetja BHEL (Bharat Heavy Electricals Limited) iz področja fotovoltaike.

Arhiv: Trikausch India Pvt Ltd - OPPORTUNITIES WITH THE POWER SECTOR IN INDIA

Podjetje Trikausch India Pvt Ltd, preko veleposlaništva Republike Slovenije v New Delhiju, povprašuje podjetja slovenske elektroindustrije po interesu za sodelovanje.

Arhiv: Letni zbor članov Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI)

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSi), ki deluje v okviru Zbornice elektronske in elektroindustrije, prireja redni letni zbor članov, ki bo v četrtek 3.3.2016 v podjetju LTH Castings d.o.o, Litostrojska 46, Ljubljana, s pričetkom ob 15. uri.

Arhiv: Stalne izboljšave s 6 SIGMA

Arhiv: Delitev stroškov toplote in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb, strokovni posvet ZUN

ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami vabi na strokovni posvet DELITEV STROŠKOV TOPLOTE IN UKREPI ZA IZBOLJŠANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI VEČSTANOVANJSKIH STAVB

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.