Novice


Arhiv: Strateško razvojno inovacijsko partnerstvo (SRIP) TOVARNE PRIHODNOSTI

Bodite korak pred konkurenco – pridružite se sinergiji idej slovenske znanosti in gospodarstva na področju tovarn prihodnosti za prodor novih izdelkov, storitev in tehnologij prihodnosti na globalni trg. V mesecu juliju 2017 poteka promocija SRIP ToP, ki jo izvajata GZS in IJS. Pridružite se nam na zanimivih delavnicah!

Arhiv: Living bits and things 2017

Vodilni mednarodni poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari – IoT (Internet of Things) v regiji osrednje in vzhodne Evrope z najdaljšo tradicijo, ki podjetjem na poti v Industrijo 4.0 prinaša vpogled v praktične izkušnje in širše razumevanje digitalnih tehnologij.

Arhiv: Kandidacijski postopek za organe SuSSI

Predsednica SuSSI je v skladu s Pravili sekcije razpisala kandidacijski postopek za predsednika in člane Izvršilnega odbora SuSSI.

Arhiv: Varnost strojev – izdelava ocene tveganja

Seminar Centra za poslovno usposabljanje, kjer bodo pojasnjene novosti, vezane na bistvene zdravstvene in varnostne zahteve za področje varnosti strojev. Za člane Zbornice elektronske in elektroindustrije velja dodaten popust.

Arhiv: Družbena sprejemljivost vodikovih tehnologij

Arhiv: Družbena sprejemljivost vodikovih tehnologij

Razvojni center za vodikove tehnologije in Zbornica elektronske in elektroindustrije organizirata delavnico “Družbena sprejemljivost vodikovih tehnologij”.

Arhiv: Odličnost v proizvodnih podjetjih

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI) objavlja prvo obvestilo o izmenjalnici dobrih praks "Odličnost v proizvodnih podjetjih"

Arhiv: Pregled trenutnega stanja RoHS izjem

ORGALIME je pripravil pregledno tabelo vseh, trenutno obdelovanih, RoHS izjem.

Arhiv: Nov seznam harmoniziranih standardov za RED

10.3. je bil v OJ EU objavljen nov seznam harmoniziranih standardov za RED. Seznam je tudi že na spletni strani MGRT.

Arhiv: Na zboru članov sprejeli program dela in prenovljena pravila delovanja

Zbora članov Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav, ki je bil dne 16.02.2016 na Gospodarski zbornici Slovenije, so se poleg predstavnikov članov udeležili tudi predstavniki drugih zainteresiranih podjetij.

Arhiv: Javni razpis za podelitev Priznanja RS za poslovno odličnost

V petek, dne 10. 2. 2017, je bil v Uradnem listu RS objavljen javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2017. Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost je najvišje državno priznanje za dosežke na področju kakovosti poslovanja kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.