Novice


Arhiv: Potenciali vesoljske tehnologije

Podjetja in raziskovalne inštitucije opozarjamo na spletni dogodek Uvodni seminar o sodelovanju z ESA za nova podjetja / raziskovalne institucije, ki bo potekal v četrtek 3. 6. 2021. Delavnica bo namenjena predvsem novim podjetjem in institucijam, ki z ESA še ne sodelujejo, bi jih pa to zanimalo.

Arhiv: Zbornica elektronske in elektroindustrije na 20. Okoljskem dnevu gospodarstva

20. okoljski dan gospodarstva: slovenski industrijski ekosistemi za zeleni prehod gospodarstva in družbe

Arhiv: Ali pridete k nam na kavo?

Vabimo vas, da pridete k nam na MSP kavo. Tokrat jo bomo popili skupaj in ne virtualno. Pogovarjali se bomo o vedno bolj aktualni tematiki v teh negotovih časih "Kako v elektroindustriji zagotoviti oskrbo z vhodnimi materiali". Strokovnjaki vam bodo podali pregled na trenutne razmere in praktične odgovore vezano na nabavo vhodnih materialov in surovin.

Arhiv: Mojstrstvo inoviranja v elektroindustriji za čas po pandemiji

Vljudno vabljeni na strokovno srečanje (meetup) na temo "Mojstrstvo inoviranja v elektroindustriji za čas po pandemiji".

Arhiv: MSP kava »Kako v elektroindustriji zagotoviti oskrbo z vhodnimi materiali«

Vabimo vas na MSP kavo »Kako v elektroindustriji zagotoviti oskrbo z vhodnimi materiali«

Arhiv: Nabavna delegacija slovenske elektroindustrije na Tajvan

Izdelovalci končnih izdelkov lahko končajo svoje delo ko so na voljo vsi sestavni deli. Ali se soočate s pomanjkanjem elektronskih komponent?

Arhiv: Izzivi razvoja elektronike kot sopotnice sodobnih raziskav in aplikacij

Vabimo vas, da si v okviru 28. dneva Jožefa Štefana ogledate zanimiv Kolokvij: Izzivi razvoja elektronike kot sopotnice sodobnih raziskav in aplikacij

Arhiv: Spletni forum o dobavnih verigah med EU - Tajvanom

Spletni forum, ki sta ga organizirala Evropski inštitut za azijske študije (EIAS) in Kitajsko združenje za mednarodno gospodarsko sodelovanje na Tajvanu (CIECA)

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.