Aktualne novice


Informativni dnevi 2023

Predstavniki GZS bomo vajeništvo in praktično usposabljanje z delom (PUD)  predstavljali na srednjih šolah. Informativni dnevi bodo letos spet potekali v živo, in sicer v  petek, 17. 2. in v soboto, 18. 2. 2023.

Predstavniki GZS bomo z vami v Novem mestu, Rogaški Slatini, Mariboru, v Ljubljani, Velenju, Murski Soboti …, zato vabljeni, da nas obiščete in pridobite čim več informacij, da bo odločitev o nadaljnji šolski in poklicni poti lažja.  

Vajeništvo bodo nazorno predstavili tudi na Šolskem centru Škofja Loka, ki ima vsako leto največji vpis vajencev. Več o informativnih dneh pri njih si lahko ogledate na povezavi: INFORMATIVNI DNEVI na Šolskem centru, Šk. Loka

Vabljeni tudi na vse ostale šole, ki bodo v šolskem letu izvajale vajeništvo:

https://www.gzs.si/vajenistvo/vsebina/VAJENI%C5%A0TVO/Vklju%C4%8Dene-%C5%A1ole

V sodelovanju s šolami bomo vajeništvo in praktično usposabljanje z delom (PUD)  predstavljali tudi v pomladih mesecih. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. 

Fotogalerija





 

V skladu z Zakonom o vajeništvu smo zbornice dolžne voditi razvid vajeniških učnih mest.

Podjetja zato vljudno vabimo, da nam čim prej sporočite predvideno številko vajeniških učnih mest v vašem podjetju za prihodnje šolsko leto (2018/2019) in navedete poklic za katerega bi vajence potrebovali. 

Podatke nam sporočite preko e-pošte ana.zemva.novak@gzs.si 

Za več informacij smo vam na voljo na telefonu 01 58 98 531.