Novice


O aktivnostih GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij na področju razvoja živil izboljšane hranilne sestave v oddaji Dobro jutro

V petek, 22. januarja 2021 je o aktivnostih GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij na področju razvoja živil izboljšane hranilne sestave in o promocijski kampanji z družbo Mercator za oddajo Dobro jutro na RTV SLO spregovorila dr. Petra Medved Djurašinović, vodja področja prehranske politike pri GZS-ZKŽP.

 

Osnovo za promocijo živil izboljšane hranilne sestave, ki so predstavljena v Katalogu živil izboljšane hranilne sestave, na prodajnih mestih predstavljajo izbrane aktivnosti projekta Zaveza odgovornosti.

»Aktivnosti projekta Zaveza odgovornosti že vse od leta 2015 skupaj z našimi podpisniki prostovoljno razvijamo in udejanjamo na trgu. Širimo ponudbo živil izboljšane hranilne sestave in potrošnika informiramo o prednostih izbire tovrstnih izdelkov. Ponosni smo na to, da je tudi družba Mercator prepoznala in podprla določene aktivnosti omenjenega projekta, kar se kaže v našem sodelovanju, katere rezultat je promocijska kampanja Odločimo se za uravnoteženo prehrano«, je povedala dr. Petra Medved Djurašinović, vodja področja prehranske politike pri GZS-ZKŽP.


Video posnetek oddaje Dobro jutroFotogalerija