Novice


Arhiv: Zala z okusi brez sladkorja je prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač za leto 2018

Zala rada skrbi za svoje uporabnike in se pri tem trudi, da vsakega od njih osveži z izdelkom po njegovem okusu. Prav zato smo ustvarili nizkoenergijsko pijačo, ki si jo lahko privoščijo brez skrbi kadarkoli v dnevu: Zalo z okusi brez sladkorja.

Arhiv: Med nagrajenci za najbolj inovativna živila v letu 2018 tudi trije podpisniki zavez odgovornosti

Arhiv: Med nagrajenci za najbolj inovativna živila v letu 2018 tudi trije podpisniki zavez odgovornosti

Ljubljana, 31.1.2018 – Inštitut za nutricionistiko je predstavil najbolj inovativna živila leta 2018 med katerimi so nagrade prejeli tudi trije podpisniki zavez odgovornosti – Pivovarna Laško Union za linijo izdelkov Zala z okusi, brez sladkorja, Mlekarna Krepko za Bio jogurt z aronijo in posebna nagrada za inovativnost je bila podeljena Mlekarni Planika za spodbujanje lokalne pridelave in predelave živil. Gre za v Sloveniji proizvedena živila, ki so bila uvedena na tržišče v zadnjem letu. Ostali nagrajenci so bili še Spar Slovenija za pecivo Kalček, Žito za Konopljin toast, podjetje Moleum za Ajdove testenine s pšeničnimi kalčki, Presad za Bio zelenjavni sok iz rdeče pese in podjetje Rangus za Zlato tatarsko ajdovo kašo.