Novice


Arhiv: Coca-Colina priložnost za mlade - brezplačne izobraževalne delavnice za mlade


Podjetje Coca-Cola HBC Slovenija v sodelovanju s podjetjem Adecco H.R. že drugo leto zapored organizira projekt Coca-Colina priložnost za mlade, v sklopu katerega bodo v krajih po Sloveniji potekale brezplačne izobraževalne delavnice za mlade od 18. do 30. leta starosti. Namen projekta je mlade učiti življenjskih in poslovnih veščin, ki jih običajno ne pridobijo v okviru formalnega procesa izobraževanja in jim bodo v pomoč pri iskanju zaposlitve. Dvodnevne delavnice bodo potekale pod vodstvom priznanih predavateljev. Znanje bodo mladim podajali mag. Aleš Vičič, psiholog; Nastasija Alt, kadrovska svetovalka v podjetju Adecco H.R; Borut Rozman, vodja prodaje v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija in Matija Goljar, vodja Ustvarjalnika, prvega pospeševalnika mladinskega podjetništva v Sloveniji.

Projekt je v lanskem letu podprlo več kot dvajset različnih organizacij, delavnic pa se je udeležilo dvesto mladih. Poudarek delavnic bo tudi letos na učenju življenjskih veščin (kako prepoznati osebne prednosti in slabosti, javno nastopanje, komunikacijske veščine, krepitev samozavesti, priprava življenjepisa in kako uspešno opraviti razgovor za službo) in poslovnih znanj (osnove finančne pismenosti, prodaje in marketinga, vodenje projektov ter kako svojo idejo oziroma hobi spremeniti v posel). Letos se bodo mladim na delavnicah pridružili tudi predstavniki uspešnih slovenskih zagonskih podjetij, ki bodo predstavili svojo poslovno pot.

Lokacije in termini delavnic:

  • Ljubljana: 17. – 18. april         
  • Maribor: 15. – 16. maj
  • Novo mesto: 22. – 23. maj
  • Murska Sobota: 29. – 30. maj
  • Koper: 5. – 6. junij

Več informacij:

Kontaktni podatki: Alja Gogala, alja.gogala@idejal.si041 823 669

Spletna stran: https://si.coca-colahellenic.com/si/trajnostni-razvoj/coca-colina-prilo%C5%BEnost-za-mlade/coca-colina-prilo%C5%BEnost-za-mlade

Facebook: https://www.facebook.com/priloznostzamlade/

Fotogalerija