Novice


Arhiv: Zaključek programov Odloči se za in Več ugodnejših

Z novembrom 2022 je GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij uspešno zaključila z aktivnostmi programov Odloči se za in Več ugodnejših, ki sta bila sofinancirana s strani Ministrstva za zdravje.

                         

Javno zasebna kampanja promocije izdelkov ugodne prehranske sestave pri slovenskem potrošniku (Odloči se za)

  •  V okviru aktivnosti programa je potekala vzpostavitev kampanje za namene večje ozaveščenosti potrošnikov o pomenu uživanja živil izboljšane hranilne sestave in seznanitev potrošnikov z aktualno ponudbo tovrstnih živil. 
  •  Spletna kampanja je potekala na Facebook strani Zaveza odgovornosti in na LinkedIn strani GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij. Objave na Facebook strani so bile namenjene potrošnikom, objave na LinkedIn strani pa strokovni javnosti.
  •  Za potrošnike je bila pripravljena publikacija »Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave« v kateri je predstavljena aktualna ponudba živil izboljšane hranilne sestave.

 

Glavni dosežki

 

 

 

 


 

Več živil ugodnejše prehranske sestave v javnih zavodih (Več ugodnejših)

  •  V okviru aktivnosti programa je potekala nadgradnja Kataloga živil za javno naročanje z aktualno ponudbo živil izboljšane hranilne sestave.
  •  Za namene seznanitve predstavnikov javnih zavodov z aktualno ponudbo živil izboljšane hranilne sestave in vključitvijo le-teh v javna naročila so bili za javne zavode organizirani različni dogodki.

 

 

 

Posvet o javnem naročanju in aktualnih prehranskih temah, AGRA 2022.

 


 

 

Fotogalerija