Novice


Nova izdaja brošure »Odloči se za POLNOZRNATE IZDELKE 2025«

Polnozrnati izdelki so zaradi svojih hranilnih lastnosti pomemben del uravnotežene prehrane. Redno uživanje polnozrnatih izdelkov prispeva k zmanjšanju tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja, sladkorne bolezni tipa 2 ter nekaterih vrst raka. Kljub številnim pozitivnim učinkom pa podatki kažejo, da potrošniki polnozrnate izdelke še vedno premalokrat vključujemo v svojo vsakodnevno prehrano.

Da bi spodbudili pogostejše vključevanje teh izdelkov v prehrano, smo na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij pripravili novo izdajo brošure z naslovom »Odloči se za POLNOZRNATE IZDELKE 2025«. V njej je predstavljena posodobljena ponudba polnozrnatih izdelkov in izdelkov z dodanimi polnozrnatimi sestavinami različnih kategorij (kruh, pekovsko pecivo, fino pekovsko pecivo, keksi, testenine in njoki ter sendviči), ki so rezultat znanja in razvoja osmih podjetij iz sektorja pekarstva.

Vabimo vas, da si brošuro ogledate in odkrijete, kateri polnozrnati izdelki ali izdelki s polnozrnatimi sestavinami vas čakajo na trgovinskih policah.

Brošuro si lahko ogledate TUKAJ.

 

Fotogalerija